Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen MetGala'da İsrail'e karşı tepki göstermeyen dünya çapındaki ünlüler küresel bir akıma sebebiyet verdi. 

DÜNYA ÇAPINDA SİYONİZM DESTEKÇİLERİNE BLOK KAMPANYASI

Siyonizm destekçiliğine karşı çıkma amacıyla ünlülerin hesapları tek tek bloklanıyor. 

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde yaptığı Filistin'e destek konuşması ile gündemde.

"SADECE GAZZE HAKKINDA HABER YAPAN KİŞİLERİ TAKİP EDİYORUM"

"Takip ettiğim tek şey Gazze." diyen Macklemor'un "Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum." sözleri gündem oldu. 

GAZZE HALKI İÇİN MARŞ YAZMIŞTI

Amerikalı ünlü rapçi Macklemore, soykırıma uğrayan Gazze halkına destek ve başta ABD üniversiteleri olmak üzere protesto yapan öğrenciler için 'Hind's Hall' adlı marş yazmıştı. 

 

 

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması ile ilgili etiketler İsrail Filistin Gazze

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.