Kardeşlerim Dizisinde Kim Hangi Karakteri Oynamak İsterdi? Lizge Cömert'in Cevabı Şaşırttı!

Üçüncü sezonuyla da en çok konuşulan diziler arasına girmeye hazırlanan Kardeşlerim dizisinde Lizge Cömert ve Yiğit Koçak'ın ayrı bir yeri var. Oyuncuların sosyal medyada da fazlaca öne çıkması dizinin popülaritesini artırdı. Ancak iki oyuncu da dizinin hayranları tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor.

ATV ekranlarının sevilen yapımı Kardeşlerim üçüncü sezonu başladı. Kardeşlerim oyuncularının birbirleriyle olan uyumu hem kamera önünde hem de arkasında sürüyor. Lizge Cömert ve Yiğit Koçak'ın birlikte yer aldığı sahneler için merakla bekleniyor. İkiliye bu kez dizide hangi karakteri oynamak isterdiniz sorusu soruldu. Cevaplar ise şaşırtıcı oldu.

Kardeşlerim Süsen karakteriyle bilinen Lizge Cömert eğer başka bir karakteri canlandırmak isteseydi bu Ömer olurdu. Yiğit Koçak ise Süsen karakterini oynamak istediğini belirtti.

Kardeşlerim Dizisinde Kim Hangi Karakteri Oynamak İsterdi? Lizge Cömert'in Cevabı Şaşırttı!

Ancak Yiğit Koçak'ın aklında Celil Nalçakan'ın canlandırdığı Akif karakteri var. Entrika ve Gerilimin dizideki ismi olan Akif karakterini oynamak isterdiğini belirtiyor.

Lizge Cömert ise Süsen ile Kaan’ın düştüğü sahneyi unutamıyor. O sahnenin kamera arkasında çok zorlandıklarını anlatan oyuncu, sahneyi çok ciddiye aldıklarını ve Eren Ören ile dövüştüklerini anlattı.

Kardeşlerim Dizisinde Kim Hangi Karakteri Oynamak İsterdi? Lizge Cömert'in Cevabı Şaşırttı! ile ilgili etiketler kardeşlerim lizge cömert Yiğit Koçak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.