Kara Ağaç Destanı son bölümde neler yaşandı? Ömer ve Sultan karşılıklı oynadı...

Kara Ağaç Destanı dizisi yeni bölümde neler yaşandı? Kara Ağaç'ta işler karışıyor. Sultan ve Ömer Merdo'yu kurtarmak için elinden geleni yapıyor. Merdo Gülnaz'a kavuşabilecek mi? Merdo için toplananlardan büyük mpotivasyon. Herkes Merdo için çalışıyor. İşte yeni bölümden detaylar...

Merdo'nun kurtarılması Ömer ve Sultan, Merdo'yu kurtarmak için ortak bir plan yapıyorlar. Fragmanda heyecan verici bir kurtarma operasyonu yer almıştı. Yeni bölümde pek çok detay yaşanıyor. İşte o detaylar...

Kara Ağaç Destanı son bölümde neler yaşandı? Ömer ve Sultan karşılıklı oynadı...

CELAL AĞA VE LATİF BEY KARŞI KARŞIYA

Celal Ağa ve Latif Bey'in uzattığı barış elini kabul edecek mi? Bu iki güçlü lider arasındaki gerilim yeni bölümde de devam edecek gibi görünüyor. Sultan, Kara Ağaç'ta baraj projesini hayata geçirmeye kararlı. Bu projenin Kara Ağaç'ın kaderini nasıl etkileyeceği merak konusu.

Fragmanda romantik anlar ve ihanet ögeleri de yer alıyor. Yeni bölümde bu tür duygusal sahnelere de şahit olacağız gibi görünüyor.

 

Kara Ağaç Destanı son bölümde neler yaşandı? Ömer ve Sultan karşılıklı oynadı... ile ilgili etiketler Karaağaç destanı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.