Kaan Yıldırım'ın ablası Pınar Deniz'i paylaştı! Yazın özeti: gelin, görümce ekibi!

Pınar Deniz, Ceylin karakterine hayat verdiği Yargı dizisiyle büyük bir hayran kitlesi kazandı. Uzun bir süredir Kaan Yıldırım ile mutlu bir ilişki yaşayan Deniz, evlilik hazırlıklarına başlamış durumda. Sevgilisinin ablası Nilüfer Yıldırım ise Deniz'e jest yaparak onun fotoğrafını paylaştı. Bu özel paylaşım, sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu ile başrolü paylaşan Pınar Deniz başarılarıyla olduğu kadar aşk hayatıyla da gündemden düşmüyor. Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile beraber olan Deniz en son evlilik haberiyle gündeme gelmişti.

Sevgilisi Kaan Yıldırım'la mutlu bir beraberlik sürdüren Pınar Deniz'e görümcesi Nilüfer Yıldırım'dan bir jest geldi. Yıldırım Pınar Deniz'in fotoğrafını paylaştı.

Kaan Yıldırım'ın ablası Pınar Deniz'i paylaştı! Yazın özeti: gelin, görümce ekibi!

YAZ ÖZETİ: GELİN GÖRÜMCE EKİBİ

Nilüfer Yıldırım'ın "Yaz özeti" notuyla peş peşe paylaştığı fotoğraflarına beğeni yağdı. Yıldırım'ın takipçileri "Ne güzel bir aile olmuşsunuz", "Çok güzelsiniz", "Nazar değmesin", "Gelin görümce ekibi" yorumlarında bulundu.

 Kaan Yıldırım'ın ablası Pınar Deniz'i paylaştı! Yazın özeti: gelin, görümce ekibi! - Resim : 2

 

Kaan Yıldırım'ın ablası Pınar Deniz'i paylaştı! Yazın özeti: gelin, görümce ekibi! ile ilgili etiketler Pınar Deniz Kaan Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.