İzmir'deki UFO istilası Fransa'ya sıçradı! İşte UFO görüntüleri

İzmir'de dün akşam saatlerde görüntülenen UFO istilasından sonra aynı grubun Fransa, Los Angeles ve ve Polonya'da da görüldüğü iddia edildi. Reddit üzerinden paylaşılan UFO istilası görüntüleri büyük ses getirdi.

2020 yılına koronavirüs salgını ile girerken bu sefer de ortaya UFO'lar çıktı. Zaman zaman nadirde olsa UFO istilası iddiaları konusunda yeni haberler çıkarken her şey dün akşam İzmir’de ortaya çıkan UFOlar ile bir kez daha gündem oldu.

UFO İSTİLASI HER YERDE!

13 Eylül akşamında İzmir’de görülen UFOların görüntüleri gündemde fazla yer almazken; Reddit üzerinden yapılan bir paylaşım büyük bir ses getirdi. Fransa’da ortaya çıkan UFO görüntülerinin hemen ardından bu sefer aynı grubun Los Angeles ve Polonya’da da gözlemlendiği iddia edildi.

Bilim adamları ise şimdiden UFO görüntülerinin gerçek olup olmadığı konusunda araştırmalarına başladı.

İzmir'deki UFO istilası Fransa'ya sıçradı! İşte UFO görüntüleri ile ilgili etiketler UFO İzmir Fransa Los Angeles Polonya UFO istilası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.