İşte Özcan Deniz'in kendisinden 23 yaş küçük sevgilisi!

2019 yılında boşandığı eski eşi Feyza Aktan'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkemelik olan ünlü oyuncu Özcan Deniz kendisinden 23 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar ile aşk yaşamaya başladı.

Yayın hayatına yeni başlayan ve heyecanla izlenen "Seni Çok Bekledim" dizisinin başrol oyuncusu Özcan Deniz, çalkantılı özel hayatı ile gündem olmaya devam ediyor. Eski eşi ve oğlunun annesi Feyza Aktan ile zor bir süreçten geçen Deniz, İranlı modacı Samar Dadgar ile yeni bir aşka yelken açtı.

ARALARINDA 23 YAŞ VAR

49 yaşındaki ünlü oyuncu Özcan Deniz'in yeni bir aşka başladığı Samar Dadgar 26 yaşında. Söz konusu ilişkinin geçtiğimiz yaz aylarında başladığı da iddialar arasında.

İşte Özcan Deniz'in kendisinden 23 yaş küçük sevgilisi!

ESKİ EŞİYLE DAVALIK OLDU

2018'de Feyza Aktan ile evlenen Özcan Deniz 2019 yılında tek celsede boşanmıştı. Boşanmanın ardından Aktan'ın Deniz'e ait olan evde kalma gerekçesiyle mahkemelik olan çift, geçtiğimiz günlerde ise şiddet olaylarıyla gündeme geldi. Aktan, evli oldukları dönemde Deniz tarafından kendisine şiddet uygulandığını dile getirmişti.

EVLİLİKLERİ NEDEN BİTMİŞTİ?

Özcan Deniz ile Feyza Aktan'ın boşanma nedeninin Meryem Uzerli olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Diğer taraftan ortaya çıkan Aslı Enver detayı ise herkesi şoke etti. Özcan Deniz'in Aslı Enver'e olan hayranlığı, eşi Feyza Aktan'a, "Aslı Enver gibi giyin, Aslı Enver'in saçı gibi perçem kestir" gibi dayatmalarının evliliğinin sonunu getirdiğine yönelik iddialar arasındaydı. İddiaya göre Özcan Deniz'in aşırı hayranlığı yüzünden çift terapisi görseler de evlilikleri bitti.

İşte Özcan Deniz'in kendisinden 23 yaş küçük sevgilisi! ile ilgili etiketler Özcan Deniz Feyza Aktan samar dadgar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.