Hülya Avşar 'bir kez terkedildim' dediği eski aşkına geri mi dönüyor?

21 Eylül'de beş yıllık eşi Emek Külür'den boşanan ünlü iş adamı Sadettin Saran, eski aşkı Hülya Avşar ile Kemerburgaz'daki evinde buluştu.

Özel hayatıyla sık sık magazin gündemine konu olan Hülya Avşar, "Beni terk eden tek erkek" dediği, 21 Eylül'de beş yıllık eşi Emek Külür'den ayrılan Sadettin Saran ile yeniden görüşmeye başladı

hAlya_2.

SARAN'IN EVİNDE BULUŞTULAR

İddiaya göre çift, geçtiğimiz hafta çarşamba günü Saadettin Saran'ın Kemerburgaz'daki evinde buluşmuş. Çift 2007-2010 yılları arasındaki birlikteliklerinde de bu evde oturmuştu.

GÖZLÜK VE SAPKALI KAMUFLAJ

Eve girerken tanınmamak için şapka ve gözlük takan Hülya Avşar'ın kendi aracıyla gelmemesi de görenlerin dikkatini çekmiş..

Hülya Avşar 'bir kez terkedildim' dediği eski aşkına geri mi dönüyor? ile ilgili etiketler hülyaavşar saadettinsaran yeniaşk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.