Hazine ve Maliye Bakanlığı personellerini arıyor! 400 kişiye istihdam sağlanacak!

Türkiye'nin önemli kamu kurumlarından biri olan Hazine ve Maliye Bakanlığı, bünyesine 400 Defterdarlık Uzman Yardımcısı ile 40 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcısı alımı yapacak. Bu kapsamda yapılan duyuru, Resmi Gazete'de yayımlanarak kamuoyuna duyuruldu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın taşra teşkilatındaki kadrolar için planlanan alımlar, nitelikli uzmanları bünyesine katma amacını taşıyor. İlan kapsamında, adaylardan yazılı ve sözlü sınavlara katılım beklenirken, başvurular 4-15 Mart tarihleri arasında kabul edilecek.

Hazine ve Maliye Bakanlığı personellerini arıyor! 400 kişiye istihdam sağlanacak!

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI 400 DEFTERDARLIK UZMAN YARDIMCISI BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Bu kapsamda 400 Defterdarlık Uzman Yardımcısı alımı için başvurular 4-15 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Adaylar, belirlenen tarihler içerisinde başvurularını tamamlayarak sınavlara katılmaya hak kazanabilecekler.

Sınavlar, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada gerçekleşecek. Adaylardan, 2022 veya 2023 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavları'ndan ilgili puan türlerinden taban puan almış olma şartı aranacak.

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI 400 DEFTERLİK UZMAN YARDIMCISI BAŞVURU AYRINTILARI

Hazine ve Maliye Bakanlığı ayrıca, 40 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcısı alımı için de sınav düzenleyecek. Başvuruların 15 Ocak'ta başlayıp 26 Ocak'ta sona ereceği bu kadro için de adaylardan aynı şartlar aranacak.

Her iki kadro için başvuruda bulunmak isteyen adayların, 1 Ocak 1989 ve sonrası doğmuş olmaları gerekiyor. Bu tarih aralığındaki adaylar, belirlenen şartları taşıdıkları takdirde sınavlara başvuruda bulunabilecekler.

Hazine ve Maliye Bakanlığı personellerini arıyor! 400 kişiye istihdam sağlanacak! ile ilgili etiketler Hazine ve Maliye Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.