Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda çalışacak yeni memurlar aranıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 41 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacağını duyurdu. Alım kapsamında adaylar, çeşitli pozisyonlarda istihdam edilecek ve başvuru süreci 15 Nisan 2024 tarihinde başlayıp 3 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek. Peki, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler, kimler başvurabilir? Detaylar haberimizde...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yeni bir duyuru ile 41 sözleşmeli bilişim personeli alımı gerçekleştireceğini açıkladı. İstihdam edilecek adaylar çeşitli pozisyonlarda çalışacak. Başvuru süreci 15 Nisan 2024'te başlıyor ve 3 Mayıs 2024'e kadar devam edecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda çalışacak yeni memurlar aranıyor!

ÇEVRE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI

Bakanlık, yazılım geliştirme takım lideri, kıdemli Java uzmanı, sistem takım lideri, çözüm mimarı, kıdemli veritabanı ve veri ambarı uzmanı, kıdemli yazılım geliştirme uzmanı, mobil yazılım geliştirme uzmanı, Java yazılım uzmanı, sistem uzmanı, ağ uzmanı, siber güvenlik uzmanı, veri tabanı uzmanı ve daha birçok pozisyon için alım yapmayı planlıyor.

Başvurular, Bakanlık tarafından belirlenen şartları taşıyan adaylar tarafından e-Devlet Kapısı veya Kariyer Kapısı internet adresinden elektronik olarak gerçekleştirilecek. Adaylardan özgeçmiş, sertifikalar, çalışma belgeleri, SGK hizmet dökümü, programlama dili belgeleri, geçerli KPSS ve YDS sonuç belgeleri gibi belgeler isteniyor.

Bakanlık, KPSS ve yabancı dil puanlarının belirli bir oranını esas alarak sıralama yapacak ve başarılı adayları sözlü sınava davet edecek. Aday listesi www.csb.gov.tr adresinde ilan edilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda çalışacak yeni memurlar aranıyor! ile ilgili etiketler Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alım ilanı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.