Hazal Filiz Küçükköse kimdir?

Son olarak SHOW TV'de yayınlanan Rüya dizisinde Elif Ardalı karakterini canlandıran Hazal Filiz Küçükköse ile 2014'ten bu yana evli olduğu eşi Tuan Tunalı boşanma kararı aldı. Peki Hazal Filiz Küçükköse kimdir? Hazal Filiz Küçükköse kaç yaşında?

Bir dönem reyting rekortmeni dizisi Deniz Yıldızı’nda tanışıp birlikte olmaya başlayan ve ilerleyen yıllarda ilişkilerini evlilikle taçlandıran Hazal Filiz KüçükköseTuan Tunalı çiftinin boşanacağı haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki Hazal Filiz Küçükköse kimdir, kaç yaşında, Tuan Tunalı ile boşandı mı? Detaylar haberimizde...

HENÜZ SOYADINI SİLMEDİ!

Hazal Filiz Küçükköse Tuan Tunalı’nın boşanacağı iddialarının ardından çiftin sosyal medyada da birbirlerini sildiği görüldü. Ancak tüm bu gelişmelere rağmen Küçükköse’nin eşinin soyadını hesaplarından silmediği ortaya çıktı.
hazal-filiz

İHANETTE GERİ KALAN

Tuan Tunalı’nın boşanacağı iddialarının ardından Hazal Filiz Küçükköse instagram hikaye kısmındaki bir paylaşamı ihanet iddialarını gündeme getirdi. Tunalı, instagram hikaye bölümünde ünlü sanatçı Sezen Aksu’nun “İhanetten Geri Kalan” şarkısını paylaştı.

22091633_1466289773447019_1620438043_n

Çift ile ilgili bir diğer iddia ise Hazal Filiz Küçükköse’nin son zamanlarda eşinden daha fazla para kazandığı ve bundan doğan maddi manevi sebebler ile aralarında problemler yaşandığı ileri sürüldü.

1650032_5aa3fbc052ff138d23128e90d9f68388_1

HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE KİMDİR?

Hazal Filiz Küçükköse, 9 Şubat 1988 tarihinde Mersin'de doğdu. Lise eğitimini Ankara'da tamamlayan Küçükköse, üniversite eğitimi için Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü'ne başladı. Üniversiteyi 3. sınıfa kadar okuduktan sonra bıraktı.

Günümüzde Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü'nde eğitim gören 29 yaşındaki Hazal Filiz Küçükköse, bir yandan da özel oyunculuk dersleri almaktadır.

Oyunculuk kariyerine 2009-2010 yılları arasında yayınlanan Deniz Yıldızı dizisinde Gözde rolünü oynayarak başladı. Ardından 2011-2012 yılları arasında yayınlanan Kalbim Seni Seçti, 2012'deki Ustura Kemal, yine 2012'deki Uçurum, 2014'teki Beni Affet ve yine 2014'teki Günahkar adlı dizilerde rol aldı.

Deniz Yıldızı dizisinde tanıştığı Tuan Tunalı ile 2014 yılında evlendi.

2015-2017 yılları arasında yayınlanan Kara Sevda dizisinde Zeynep Soydere Kozcuoğlu karakterini canlandıran Hazal Filiz Küçükköse, bu rolüyle büyük beğeni kazandı. Aynı zamanda bu rolündeki performansı nedeniyle 2016 yılında KKTC Magazin Gazetecileri Ödül Töreni'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazandı.

Son olarak 2017'de SHOW TV'de yayınlanan Rüya dizisinde Elif Ardalı karakterini canlandırdı.

d-IeKTWC
TUAN TUNALI KİMDİR?

Tuan Tunalı Belçika'da doğmuştur.Tuan Tunalı'nın Doğum tarihi 02.12.1983.Tuan Tunalı Dizilerde son zamanlarda sıkça görülen isimler arsında kendine yer etmiştir.

Tuan Tunalı Okuduğu Okullar şöyle Tuan Tunalı Büyük Kolejde, Kolej XXIII, Tevfik Fikret Lisesinde, Yeditepe Üniversitesi Radyo Sinema Ve Televizyon bölümünde okudu, Paris'de Sinema Üzerine MBA Master'ı yaptı.

Tuan Tunalı 2009 2010 yılında başlayan deniz yıldızı dizisinde oynayan oyuncu rölünü başarılı bir şekilde yerine getirirken, herkezin de ilgi odağı olmayı başarmıştır.Tuan Tunalı Dizide daha da sakin bir kişilikteydi. Üvey kardeşiyle bazen anlaşamasalarda yinede güzel geçiniyorlardı.

Hazal Filiz Küçükköse kimdir? ile ilgili etiketler Hazal Filiz Küçükköse tuan tunalı hazal filiz küçükköse kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.