ÖZEL’İN ERDOĞAN’A TEKLİFİNİ CHP SÖZCÜSÜ DUYURDU: BEKA SORUNU VURGUSUYLA NE ÖNERDİ?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, İsrailin Refah’taki ölüm ablukası çerçevesinde gerçekleştirdiği kara operasyonunu, 8 yıl sonra gerçekleşen ilk görüşmede Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğana önerilerini, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özel'e uyarılarını ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Özgür Özel'e Osman Kavala tepkisini tartıştı.

''ABD İLE İSRAİL BİR DANIŞIKLI DÖVÜŞ OYNUYOR''

Bozkurt, ''ABD ile İsrail bir danışıklı dövüş oynuyor. ABD, silah ve mühimmat yardımlarına devam ediyor, İsrail ile olası yaptırımların önüne set çekiyor. İsrail'in baskısı yüzünden İncil'de Hz.İsa'yı yahudilerin öldürdüğüne yönelik ayetlerin çıkartılması çok acayip.  Washington'un iplerinin kimin elinde olduğu çok açık. Bu saldırı sadece Refah Kapısı'nı ele geçirme saldırısı değildir. Gazze'nin içine yönelik selahaddin koridoru olarak bilinen güzergahı da işgal ediyor. İsrail Refah'taki saldırıyı Gazze'deki direnişi kesmek için yapıyor. hem insani yardımı kesiyor hem de direnişin tüm Gazze'ye ulaşımındaki lojistik hattı kesiyor. bu kadar alçaklar. Bu işin orta ve uzun vadede çok acayip sonuçları olacaktır. ABD ve İsrail bu soykırımda ortaktır.

''FETÖ MİLİTANLARININ SÜREKLİ AMERİKAN KONGRESİNDE CİRİT ATMASI GİBİ AVRUPA PKK'YA DA KAPILARINI AÇIYOR''

Bahçeli Osman Kavala tepkisinde haklıdır. Abdülkadir Selvi kendi düşüncesini yazsın, 15 Temmuz günü havada turlayanların düşüncesini yazmasın. FETÖ militanlarının sürekli ABD Kongresi'nde cirit atması gibi Avrupa PKK'ya da kapılarını açıyor.

''KAVALA DEVLETLE SORUNU OLAN EMPERYALİZM UZANTISI HERKESİ FONLADI''

Kavala, sadece solcuları fonlamadı. İpi dışarıda olan Lawrence tohumlarına fonlama yapmadı mı? Kavala, devletle sorunu olan emperyalizm uzantısı herkesi fonladı. O yüzden birileri bugün Kavala diye bağırıyor.

''İMAMOĞLU, ÖZEL'İN HAMLELERİNİ OLUMLU BULAN CHP'LİLERİ 'BU OYUN ERDOĞAN'IN OYUNU' DİYEREK KENDİ TARAFINDA KONSOLDE ETMEYE ÇALIŞIYOR''

Özgür Özel Erdoğan'a afetle ve depremle mücadele bakanlığının kurulması gerektiğini önerdi. Beka sorunu sadece deprem değil aynı zamanda terör ve ekonomidir. Özel 31 Mart akşamı itibariyle farklı bir profil çizmeye başladı. kılıçdaroğlu hem genel başkanlık hem de ektiği tohumların belli noktalarda zarar gördüğünü anladığı için taarruza geçmiştir. İmamoğlu, Özel'in hamlelerini olumlu bulan CHP'lileri 'Bu oyun Erdoğan'ın oyunu' diyerek kendi tarafında konsolde etmeye çalışıyor. Bu süreç İmamoğlu'nun 'Tarihin en başarısız IBB başkanlarından biri' olarak ortaya çıkacağı yeni bir süreç olabilir. İmamoğlu'nun 2028'deki cumhurbaşkanı adaylığı da tehlikeye girmeye başladı. Bu yüzden İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu tarafından bombardıman başladı. PKK, Özel'in Erdoğan ve Bahçeli ile görüşmelerinden rahatsız.'' şeklinde konuştu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ÖZEL’İN ERDOĞAN’A TEKLİFİNİ CHP SÖZCÜSÜ DUYURDU: BEKA SORUNU VURGUSUYLA NE ÖNERDİ? ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel İsrail Gazze ABD Kemal Kılıçdaroğlu CHP Ekrem İmamoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.