Gırtlak kanserine yakalandığı iddia edilmişti! Kahtalı Mıçe'den açıklama geldi

Kahtalı Mıçe olarak bilinen Mustafa Aslan'ın gırtlak kanserine yakalandığı ve ekonomik durumunun kötü olduğu iddia edilmişti. Aslan'dan hakkındaki iddialar ile ilgili açıklama geldi.

Onur Akay, Kahtalı Mıçe olarak bilinen Mustafa Aslan'ın gırtlak kanserine yakalandığını ve ekonomik durumunun kötü olduğunu iddia etmişti. Aslan'dan hakkındaki iddialar ile ilgili açıklama geldi.

KAHTALI MIÇE, ONUR AKAY'IN İDDİASINI YALANLADI

Ünlü sanatçı gırtlak kanseri tedavisi gördüğü ve ekonomik sıkıntılar yaşadığı yönünde çıkan haberler üzerine yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Evet, biraz rahatsızım ama gırtlak kanseri değilim. İki tane kitle var ince bağırsağımın üstünde. Onun tedavisini ve kemoterapisini görüyorum. Gayet iyim. Tedavi gördüğüm için biraz hırpalandım bu da normal. Sevenlerim, dostlarım akrabalarım var ve benim için korkuyorlar. Sevgili dostlarım, gırtlak kanseri olduğuma ve ekonomik durumuma ilişkin asılsız haberler yapılmaktadır. Lütfen bu haberlere itibar etmeyiniz. Sizden sadece dualarınızı istiyorum Selam ve dua ile''

 

Gırtlak kanserine yakalandığı iddia edilmişti! Kahtalı Mıçe'den açıklama geldi ile ilgili etiketler Mustafa Aslan
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.