Yeşim Erçetin'den eşinin ölümüyle ilgili çarpıcı itiraf!

Geçtiğimiz günlerde boşanma aşamasında olduğu eşinin cansız bedenini bulan Yeşim Erçetin, eşinin duşta başını mermer zemine çarparak yaşamını yitirdiğini söylemişti. Erçetin'den eşinin ölümüyle ilgili çarpıcı bir itiraf geldi. Erçetin, yaptığı itirafta eşinin intihar ettiğini ve kardeşinin abisinin intiharını açıklamak istemediğini söyledi.

Eski manken ve şarkıcı Yeşim Erçetin geçtiğimiz günlerde eşi Fevzi Kardeseci'nin öldüğünü duyurmuştu. Yeşim Erçetin, eşinin banyoda ayağının kaydığını ve başını mermer zemine çarparak öldüğünü söylemişti. Erçetin'den eşinin ölümüyle ilgili çarpıcı bir itiraf geldi.

Yeşim Erçetin eşinin ölümüyle ilgili bilinmeyenleri Aramızda Kalsın programının sunucusu Müge Dağıstanlı'ya anlattı. Erçetin, "Fevzi'nin bir kardeşi var, o açıklama yapmama izin vermiyordu. Ondan izin aldım ve bu açıklamayı şimdi yapıyorum. Fevzi öldürülmedi, silahla intihar etti. Koltuğa oturup başına ateş etmiş. Onu kanlar içinde evde buldum" dedi.

"KARDEŞİNİ ARADIM"

Eşinin ölümüne açıklık getiren Erçetin, "Sosyal medyada Fevzi'nin cinayete kurban gittiği, birilerinin öldürdüğü, hatta daha ileri gidip benim onu öldürttüğüme dair tuhaf ve saçma şeyler çıkmaya başlayınca kardeşini arayıp intihar olayını anlatmamız gerektiğini söyledim ve bunu açıkladık" şeklinde konuştu.

Geçen salı birlikte yemek yedik bana masada "Yeşim biliyor musun bu son yemeğimiz" dedi. "Saçmalama" dedim. Gittikçe artan tuhaflığı beni korkutmaya başlamıştı. Doktora gitmesini istedim ama kabul etmedi. Ona destek olacağımı söyledim ama yine de bana "Yeşim ben gitmek istiyorum" dedi.

 

Yeşim Erçetin'den eşinin ölümüyle ilgili çarpıcı itiraf! ile ilgili etiketler Yeşim Erçetin
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.