Hastaneye kaldırıldığı açıklanmıştı! Ünlü oyuncu Nebahat Çehre'nin sağlık durumu nasıl?

Usta oyuncu Nebahat Çehre'ye kalp stenti takıldı! Menajerinden ünlü oyuncunun sağlık durumu hakkında açıklama geldi.

Türk sinemasının usta oyuncularından Nebahat Çehre, geçtiğimiz günlerde kalbine stent takıldı. Peki Aşk-ı Memnu'nun sevilen oyuncusu Nebahat Çehre'nin sağlık durumu nasıl?

AŞK-I MEMNU'NUN UNUTULMAZ "FİRDEVS HANIM"I NEBAHAT ÇEHRE RAHATSIZLANDI

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı "Firdevs Hanım" karakteri ile hafızalara kazınan Nebahat Çehre, son zamanlarda sağlık problemleri ile gündeme geliyordu. Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanan Çehre, hastaneye kaldırıldı. Kalbine stent takılan usta oyuncu, bir gece hastanede kaldıktan sonra evine taburcu edildi.

MENAJERİ SAĞLIK DURUMUNU DUYURDU

Nebahat Çehre'nin menajeri Selçuk Kaya, hayranlarını ve sevenlerini endişelendiren bu durumla ilgili açıklama yaptı. Kaya, Çehre'nin sağlık durumunun iyi olduğunu ve evinde dinlendiğini belirtti. Kaya ayrıca, arayıp soran herkese teşekkür ederek, yakın zamanda yeni projelerde de görüşmek dileğinde bulundu.

NEBAHAT ÇEHRE KARİYERİ

Nebahat Çehre, Türk sinemasının en önemli isimlerinden biri olarak kabul edilir. Aşk-ı Memnu, Haziran Gecesi, Yalnız Adam, Muhteşem Yüzyıl ve Güneşteki Leke gibi birçok sevilen dizide rol alan Çehre, oyunculuk kariyeri boyunca birçok ödüle layık görüldü.

Hastaneye kaldırıldığı açıklanmıştı! Ünlü oyuncu Nebahat Çehre'nin sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Nebahat Çehre menajer
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.