Eşinden şiddet gördüğünü açıklamıştı! Yeşim Erçetin’in kocası hayatını kaybetti

Eski manken ve şarkıcı Yeşim Erçetin, 2 yıl önce Fevzi Kardeseci ile evlenmiş ve Amerika’ya yerleşmişti. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında ise kocasından şiddet gördüğünü açıklamıştı. Ünlü isim son olarak eşinin vefat ettiğini duyurdu.

Eski manken ve şarkıcı Yeşim Erçetin'in eşi Fevzi Kardeseci hayatını kaybetti. 2 yıllık eşini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Yeşim Erçetin, acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

“ACIMIZ ÇOK BÜYÜK”

Eşinin ölüm haberini duyuran Yeşim Erçetin, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Yeminimizi tuttuk iyi gün ve kötü günümüzde beraberdik canım kocam gidişin çok ani oldu, ışıklarda uyu… Taziye için arayanlara teşekkür ederim. Acım çok büyük...”

Eşinden şiddet gördüğünü açıklamıştı! Yeşim Erçetin’in kocası hayatını kaybetti

CANSIZ BEDENİNİ BULDU

Erçetin'in eşi Fevzi Kardeseci’nin duşta ayağı kaydığı ve başının mermer zemine çarptığı öne sürüldü. 2. Sayfa'nın haberine göre ünlü isim, eşinin cansız bedenini buldu.

ŞİDDET İTİRAFINDA BULUNMUŞTU

Yeşim Erçetin, geçtiğimiz günlerde yüzünün fotoğraflarını paylaşarak eşinden şiddet gördüğünü söylemişti. Erçetin katıldığı bir programda boşanma davası açacağını belirtmişti.

Eşinden şiddet gördüğünü açıklamıştı! Yeşim Erçetin’in kocası hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Yeşim Erçetin
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.