Hande Erçel'in Atatürk paylaşımından rahatsız olan Suudi marka reklam anlaşmasını sonlandırdı

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa maçı, Suudi yetkililerin Atatürk tişörtüne izin vermemesi sonrası ertelendi. Suudi yetkililerin skandal kararına tepki yağdı. Oyuncu Hande Erçel de sosyal medya hesabından tepki olarak Atatürk paylaşımı yaptı. Erçel'in Atatürk paylaşımından rahatsız olan Suudilere ait parfüm markası Laverne, Erçel'in reklam anlaşmasını sonlandırdı. İşte detaylar...

Galatasaray ile Fenerbahçe Suudi Arabistan'da Süper Kupa için karşı karşıya gelecekti. Ancak Suudi yetkililerin, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Atatürk tişörtü ve pankartı talebine olumsuz yanıt vermesinin ardından iki takım da sahaya çıkmadı. Yaşanan gelişmelerin ardından Süper Kupa maçı ertelendi. Türkiye'de bu skandal engel büyük tepki çekti. Hande Erçel de pek çok ünlü gibi sosyal medyadan Atatürk fotoğrafı paylaştı.

Hande Erçel'in Atatürk paylaşımından rahatsız olan Suudi marka reklam anlaşmasını sonlandırdı

HANDE ERÇEL'İN REKLAM SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİLER

Suudilere ait Laverne markası Hande Erçel’in Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını paylaşmasından rahatsız oldu. Paylaşım üzerine oyuncu ile olan reklam anlaşmasına son verdiğini duyuran markaya tepki yağıyor.

Hande Erçel'in Atatürk paylaşımından rahatsız olan Suudi marka reklam anlaşmasını sonlandırdı - Resim : 2

Paylaşımda "En kolay kararlar vatanla ilgili kararlardır ve vatan kırmızı çizgi olduğu için... Laverne, Hande Erçel ile olan reklam sözleşmesini feshetmeye karar verdi" denildi.

 

 

Hande Erçel'in Atatürk paylaşımından rahatsız olan Suudi marka reklam anlaşmasını sonlandırdı ile ilgili etiketler Hande Erçel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.