Gönül Dağı Dizisinde Kenan'dan Elif'e Unutulmaz Evlilik Teklifi Geliyor! Kenan ve Elif Nişanı Var

Rekortmen dizi Gönül Dağı 63. bölümünde unutulmaz bir evlilik teklifi geliyor. Dizide hikayeleri ve naiflikleriyle dikkat çeken Kenan ve Elif çifti nihayet evlilik yolunda adım atıyor. Ramazan ve Asuman aşkını gölgede bırakacak. Kenan'dan Elif'e unutulmaz bir evlilik teklifi geliyor. Biz de Gönül Dağı yeni bölüm detaylarını araştırdık.

Gönül Dağı dizisinde Elif ve Kenan aşkı nihayet evlilik yoluna giriyor. Cumartesi akşamları rakibi Kardeşlerim dizisini geride bırakmayı adet haline getiren dizi yeni bölümlerinde bir nişan haberi daha geliyor. Hikayeleri ve naiflikleriyle Gönül Dağı izleyicisini mest eden Kenan ve Elif çifti evleniyor.

Gönül Dağı Kenan unutulmaz bir evlilik teklifiyle Elif'ine kavuşuyor. Gönül Dağı yeni bölümünde Kenan, Elif'i Ciritçi Abdullah'tan istiyor. Son günlerde yaşanan Rıfat ve Mihriban hikayesini gölgede bırakacak kız isteme sahneleriyle unutulmaz bir nişan bizleri bekliyor.

Gönül Dağı Dizisinde Kenan'dan Elif'e Unutulmaz Evlilik Teklifi Geliyor! Kenan ve Elif Nişanı Var

Kenan'dan Elif'e Unutulmaz Evlilik Teklifi Geliyor!

Dizinin son bölümünde Mihriban'ın hikayesi Gönül Dağı izleyicisini adeta gözyaşlarına boğdu. Meryem'in acısını unutmaya çalışan Rıfat şifayı Mihriban'da bulacak ancak bunun için beklememiz gerekiyor. TRT 1 dizisinin yeni bölüm detaylarını araştırdık ve izleyiciyi yeni bölümün en büyük sürprizini veriyoruz.

Gönül Dağı 63. bölümü Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında olacak.

Gönül Dağı Dizisinde Kenan'dan Elif'e Unutulmaz Evlilik Teklifi Geliyor! Kenan ve Elif Nişanı Var ile ilgili etiketler gönül dağı gönül dağı kenan gönül dağı elif
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.