Gitcoin (GTC) nedir? Nasıl alınır?

Kripto para piyasasıyla ilgili yapılan araştırmalar her geçen gün hız kesmeden devam ederken, bu çerçevede en çok araştırılan konular arasında ise Gitcoin (GTC) yer alıyor. Peki, Gitcoin (GTC) nedir? Ayrıntılar haberimizde...

Gitcoin (GTC), Ethereum blockchaininde faaliyet gösteren bir fon toplama platformudur. Platform, 2017 yılında Kevin Owocki, Scott Moore ve Vivek Singh tarafından kurulmuştur. 2021 Mayıs’ında ise Gitcoin DAO ve Gitcoin’in yönetişim tokenı GTC piyasaya çıkmıştır. Peki, Gitcoin (GTC) nedir? Detaylar haberimizde... 

Gitcoin (GTC) nedir? Nasıl alınır?

GITCOIN (GTC) NEDİR, NASIL ALINIR?

Gitcoin, projeler, bağımsız geliştiriciler ve fon sağlayıcıların açık kaynaklı yazılımlar üzerinden bağlantı kurmalarını ve birlikte çalışmalarını sağlar. Gitcoin üzerinden proje sahipleri ilan verebilirken grafik tasarımcılar ve yazılımcılar kendilerine uygun olan projeyi seçip kripto parayla ödeme alabilirler.

Gitcoin, Web3 ekosistemin önemli değer katan açık kaynak projelerinin sürdürülmesine de yardımcı olur. Fon sağlayıcılar, Gitcoin aracılığıyla Web3 ekosistemi için faydalı gördükleri projeleri destekleyebilir.

Gitcoin’de projeler hackathonlar da düzenleyebilir. Bireysel katılımcılar ödüller kazanmak ve meslektaşlarıyla bağlantı kurmak için bu hackathonlara katılabilir.

Ayrıca, bireyler ödüller kazanmak ve akranlarıyla bağlantı kurmak için projeler tarafından düzenlenen hackathonlara katılabilirler. Veriler ve fonlar, Ethereum blok zincirinde depolanır ve Gitcoin'in kullanıcıların verilerinden para kazanacak bir konumda olmamasını sağlar.

 

 

Gitcoin (GTC) nedir? Nasıl alınır? ile ilgili etiketler gitcoin gtc token
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.