Galatasaray Fan Token nedir? Nasıl alınır?

4 Şubat 2020 tarihinde piyasaya sürülen GAL (Galatasaray Fan Token), Galatasaray spor kulübünün resmi taraftar token’ıdır. Kripto para piyasası ile ilgili araştırmalar büyük bir heyecanla devam ederken, "Galatasaray Fan Token nedir? Nasıl alınır?" sorusu heyecanla araştırılıyor. Ayrıntılar haberimizde...

4 Şubat 2020 tarihinde piyasaya sürülen GAL (Galatasaray Fan Token), Galatasaray spor kulübünün resmi taraftar token’ıdır. Token, birim bir değerdir. Bir blok zincirde bulunan bu değer, alınıp satılabilir. Tokenlar; puan, sertifika veya madeni para gibi farklı şekillerde değer alabilirler. Peki, Galatasaray Fan Token nedir? Nasıl alınır? Detaylar haberimizde...

Galatasaray Fan Token nedir? Nasıl alınır?

GALTASARAY FAN TOKEN NEDİR? NASIL ALINIR?

Fan token olarak bilinen taraftar tokenları, spor kulüplerinin taraftarları ile daha fazla iletişimde olmalarını ve karşılıklı avantajlardan yararlanmalarını sağlıyor. Fan token, giderek yaygınlaşan bir aktivite haline geliyor.

Fan token kullanan kulüpler arasında Paris Saint Germen, Juventus, Roma, Atletico Madrid ve Barcelona gibi yabancı ülkelerin yanı sıra; ülkemizden Galatasaray ve Trabzon gibi takımlar yer alıyor. Takımlarına token alarak destek olan taraftarlar, Socios platformu üzerinde gerçekleştirilen anketlerde oy kullanarak, takımları adına alınacak kararlarda fikir belirtebiliyorlar.

Galatasaray Fan Token işlemleri Paribu üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Öncelikle Paribu’ya üye olma işlemleri yapılıyor. Üyelik işlemleri esnasında ad, soyad ve cep telefonu gibi bilgiler isteniyor. Üyelikten sonra açılan sayfada sol tarafta hızlı bir şekilde alım satım yapılan bir ekran bulunuyor. Sağ tarafta ise üye olan kişinin ismi ve altında da bakiyesi yer alıyor. Tam ortada olan kısımda günlük değerler ve işlemler ile ilgili geniş bir bilgi alanı yer alıyor. Sayfanın alt kısmında üye olan kişinin işlemleri ve hareket geçmişi yer alıyor. Buradan gerçekleştirilen işlemlerin takibi yapılabiliyor.

 

Galatasaray Fan Token nedir? Nasıl alınır? ile ilgili etiketler Galatasaray token GAL Gal Fan Token
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.