FOX TV'nin ismi mi değişiyor? Yeni ismi ne olacak?

FOX TV'nin isim değişikliğine gideceği iddia edildi. Değişikliğin şubat ayı itibarıyla hayata geçirileceği konuşuluyor. Peki, FOX TV'nin yeni ismi ne olacak? FOX TV'nin ismi neden değiştiriliyor? İşte detaylar...

FOX ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. FOX'un adının değiştirileceği iddia edildi. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın iddiasına göre Disney, FOX'u satın alırken isim hakkını belirli bir süreliğine tescil ettirmişti. Sürenin dolduğunu söyleyen Altuntaş, kanalın isminin değiştirileceğini belirtti. 

YENİ İSİM ŞUBAT AYINDA DUYURULACAK!

Edinilen bilgilere göre FOX TV'deki isim değişikliği, şubat ayı itibarıyla uygulamaya konacak. Kanalın yeni bir reklam için harekete geçtiği, isim değişikliğinin de bu reklam filminde duyurulacağı söyleniyor.

Bu arada; FOX'un yeni isminin ne olacağına ilişkin hiçbir bilgi paylaşımı yapılmadı. Ancak bunun önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

FOX TV'nin ismi mi değişiyor? Yeni ismi ne olacak? ile ilgili etiketler Fox TV
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.