İnci Taneleri dizisinin 13. bölüm fragmanı yayında! Azem'i takip eden kadın kızı Nehir mi?

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'nın yer aldığı İnci Taneleri dizisinin 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmana Azem'i takip eden kadın damga vurdu. Peki, Azem'i takip eden kadın kızı Nehir mi? İşte fragmandan yeni bölüme dair ipuçları...

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'nın yer aldığı İnci Taneleri dizisinin merakla beklenen 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı günden bugüne büyük bir ilgiyle izlenilen dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak konusu.

İNCİ TANELERİ'NİN 13. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Azem ile Dilber arasındaki küskünlük devam ediyor. Dilber, kendisini terk eden Azem'e her fırsatta trip atıyor. Azem, Dilber'den ne kadar uzaklaşırsa Piraye'nin ailesine o kadar yaklaşıyor. Cihan, kendisine verilen öldürme emri karşısında büyük şok yaşıyor. Bu sırada bir araba Azem'i takip etmektedir. Takip eden arabanın içinde ki kadın Azem'in kızı olabilir mi?

İnci Taneleri dizisinin 13. bölüm fragmanı yayında! Azem'i takip eden kadın kızı Nehir mi? ile ilgili etiketler İnci Taneleri
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.