14 yaşındaki kızlarını 100 bin TL'ye satan aile canlı yayında gözaltına alındı

Esra Erol'da programındaki çocuk gelin skandalı herkesi şaşkına çevirdi. 14 yaşındaki kızının kaçırıldığını söyleyerek Esra Erol'da programına çıkan annenin, kızını 100 bin TL karşılığında sattığı ortaya çıktı. Canlı yayında yayınlanan belgeleri ihbar sayan İstanbul Emniyet Çocuk Şube Müdürlüğü Ekipleri, stüdyoya gelerek aileyi gözaltına aldı.

Esra Erol'da programında bir çocuk gelin skandalı ortaya çıkarıldı. 14 yaşındaki kızı Berfin'in kuzeni Cuma tarafından kaçırıldığını iddia eden anne Songül, canlı yayında yardım istedi. Ancak kayıp diye aranan çocuğun bir aileye gelin olarak başlık parasıyla verildiği ortaya çıktı. Gündem olan olayla ilgili emniyet güçleri harekete geçti.

GÖZALTINA ALINDILAR

İstanbul Emniyet Çocuk Şube Müdürlüğü Ekipleri, canlı yayında işlenen çocuk gelin skandalının ardından stüdyoya geldi. B.İ.'nin annesi Songül, satılması için anlaşmaya aracılık eden Ali Öztürk ve Cuma'nın amcası Turgut canlı yayında gözaltına alındı. Çocuklarını okula göndermek yerine satan aile ve skandala ortak olan isimler hakkında işlem başlatıldı.

14 yaşındaki kızlarını 100 bin TL'ye satan aile canlı yayında gözaltına alındı ile ilgili etiketler Esra Erol
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.