Bahar dizisinden yeni fragman! Timur, Rengin'e koştu! Bahar kahroldu

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı Bahar dizisi yine çok konuşulacak bir fragmanla gündeme geldi. Bahar'ın 8. bölüm 2. fragmanında Rengin kaza yaparak hastaneye kaldırıldı. Timur'un koşa koşa Rengin'in yanına gelip elini tutması Bahar'ı kahretti. İşte detaylar...

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı Bahar dizisi yayınlanan her bölümüyle büyük bir ilgiyle izleniyor. Bahar dizisinin 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

BAHAR DİZİSİNİN 8. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Rengin büyük bir kaza geçirdi ve hastanelik oldu. Rengin'i sedyede gören Bahar dona kaldı. Timur ise soluğu Rengin'in yanında aldı. Timur'un koşarak Rengin'in yayına gelip elini tuttuğunu ve onun için endişenlendiğini gören Bahar kahroldu. Rengin, Bahar'a "Bana bir şey olursa senden özür dilerim..." deyince Bahar şaşırdı. Peki, Bahar dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Bahar, Rengin ile Timur arasındaki yasak aşkı anlayacak mı? Tüm soruların cevabı Bahar dizisinin yarın akşam ekrana gelecek 8. bölümünde saklı.

Bahar dizisinden yeni fragman! Timur, Rengin'e koştu! Bahar kahroldu ile ilgili etiketler Bahar dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.