Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında annesini arıyor

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, yıllardır görüşmediği annesini bulabilmek için Müge Anlı'dan yardım istemişti. Müge Anlı ise Duygu'nun yardım çağrısına ''Herkese kapımız açık.'' diyerek cevap vermişti. Duygu Nebioğlu, annesini bulabilmek için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıktı ve başından geçen her şeyi tek tek anlattı. 

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, yıllardır görüşmediği annesini bulabilmek için Müge Anlı'dan yardım istemişti. Duygu Nebioğlu, ''Ben annemi bulmak istiyorum. Annemi bulmak için Müge Anlı'dan yardım istiyorum. Ancak onun bulabileceğine inanıyorum. Gerekirse onun programına çıkarım. Müge Anlı'yı 15 yaşımdan beri takip ediyorum. Çok güveniyorum ona.'' diyerek Müge Anlı'ya seslenmişti.

DUYGU NEBİOĞLU, MÜGE ANLI İLE TATLI SERT'TE!

Müge Anlı ise Duygu'nun yardım çağrısına ''Herkese kapımız açık.'' diyerek cevap vermişti. Duygu Nebioğlu, annesini bulabilmek için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıktı ve başından geçen her şeyi tek tek anlattı. 

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında annesini arıyor

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında annesini arıyor ile ilgili etiketler Duygu Nebioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.