Bahar dizisi geceye damga vurdu: Timur'un Rengin ile yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı! Demet Evgar performansıyla alkış topladı

Başrollerinde Demer Evgar, Mehmet Yılmaz Ak, Buğra Gülsoy'un yer aldığı Bahar dizisi dün akşam 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin her sahnesi ayrı bir olay oldu. Aziz Uras ile Umay, Timur ile Rengin'in yasak aşk yaşadığını öğrendi. Demet Evgar oyunculuk performansıyla izleyicileri ekrana kilitledi. İşte Bahar dizisinin 9. bölümünde yaşananlar...

Başrollerinde Demer Evgar, Mehmet Yılmaz Ak, Buğra Gülsoy'un yer aldığı Bahar dizisi dün akşam 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin her sahnesi ayrı bir olay oldu. Timur'un Rengin ile yaşadığı yasak aşk artık gün yüzüne çıkmaya başladı.

AZİZ URAS İLE UMAY, TİMUR'UN SIRRINI ÖĞRENDİ

Aziz Uras, hastane odasında sarılan Timur ve Rengin'i görünce neye uğradığını şaşırdı. ''Sana inanmıyorum baba'' diyen Aziz Uras, Timur'a tepki gösterdi. Parla, Rengin ve Timur ile akşam yemeğine çıktı. O sırada mekana gelen Umay her şeyi gördü ve kahroldu. Rengin, Umay'ın her şeyi görmesine neden olan Parla'ya çok sinirlendi. Aziz Uras ile Umay, babalarının yasak aşkını öğrenince gözyaşlarına boğuldu. Aziz Uras, Umay'ı 'Anneme hiç bir şey söyleme, çok üzülür' diye uyardı.

DEMET EVGAR İZLEYİCİLERDEN TAM NOT ALDI

Hastanenin bağış gecesinde Bahar, sahneye çıktı, söylediği şarkıyla kulakların pasını sildi. Bahar'ı canlandıran Demet Evgar'ın oyunculuk performansı bir kez daha izleyicilerden tam not aldı.

TİMUR, HERKESİ ŞOKE ETTİ

Timur, sahneye çıkıp Bahar'ın elini tuttu ve ''Bahar benim eşim'' diyerek dudaklarına yapıştı. O anlarda Rengin neye uğradığını şaşırdı.

PELİN KARAHAN KONUK OYUNCU OLARAK DİZİYE KATILDI

Pelin Karahan Bahar dizisine konuk oyuncu olarak katıldı. Pelin Karahan organ yetmezliği tanısıyla hastaneye kaldırılan bir kadını canlandırdı.

Bahar dizisi geceye damga vurdu: Timur'un Rengin ile yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı! Demet Evgar performansıyla alkış topladı

 

Bahar dizisi geceye damga vurdu: Timur'un Rengin ile yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı! Demet Evgar performansıyla alkış topladı ile ilgili etiketler Bahar dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.