Finansal Varlık Platformu Mamoru, Kripto Para Borsası İle Türkiye’de

Küresel finansal varlık yönetim grubu Mamoru, Türkiye’de kripto para borsasının faaliyetlerine başladığını duyurdu. ABD, Brezilya ve Kanada’da kripto alım satımı lisans sürecinde olan şirket, Türk kripto para yatırımcıları için sıfır alım satım komisyonu başta olmak üzere birçok avantaj sunuyor.

Küresel finansal varlık yönetim grubu Mamoru, Türkiye’de kripto para borsasının faaliyetlerine başladığını duyurdu. ABD, Brezilya ve Kanada’da kripto alım satımı lisans sürecinde olan şirket, Türk kripto para yatırımcıları için sıfır alım satım komisyonu başta olmak üzere birçok avantaj sunuyor.

Finansal varlık yönetimi ve blokzinciri alanında deneyimli bir ekip tarafından 2020 yılında kurulan Mamoru Digital, geçtiğimiz sene kripto para borsasının lansmanını yaptı. Bitcoin’in yanı sıra, Ethereum, Litecoin ve Dogecoin gibi kripto paralarda işlem yapmak isteyenler için avantajlar sunan Mamoru, kısa süre içinde en güvenilir borsalar içinde yer aldı. Mamoru Digital’in blokzinciri alanında deneyimli olması, hem güvenli bir borsa mimarisi hem de düşük masraflar gibi avantajlar getirdi. 100 milyon dolar üzerinde varlığı yöneten Mamoru, bireysel yatırımcının yanı sıra kurumsal kripto para yatırımcıları için de tercih edilen adreslerden.

Kripto para alım satımında sıfır komisyon

Kripto para piyasasında faaliyet gösteren birçok borsa, spot alım satımda ciddi komisyonlar alıyor. BTC ve ETH’nin yanı sıra, Ada coin üzerinde işlem yapmak isteyenler için, Mamoru sıfır komisyon sunuyor. Spot alım satım piyasasında Mamoru’nun bu teklifi, özellikle yüksek hacimde işlem yapan yatırımcılar için ön plana çıkıyor. Tüm kripto para varlıklarının fiyat grafiklerine erişilebilen platformda, TL ile kripto satın almak da diğer bir avantaj. Tether (USDT) gibi çiftlerde kripto almak için en bir işlem yapmaya gerek kalmadan, Mamoru’da doğrudan BTC/TRY ya da ETH/TRY gibi çiftlerde kripto para satın alınabiliyor. Para yatırma ve para çekme süreçlerinin, hesap cüzdan adresleri üzerinden hızlı bir şekilde gerçekleştiği Mamoru’da, günlük çekim limitleri de oldukça yüksek. Türk lirası çekim taleplerinde 2 milyon TL, kripto para çekiminde ise 100 BTC günlük çekim limiti olarak belirlenmiş durumda.

iOS ve Android uygulaması ile her an yatırım yapın

Gelişmiş güvenlik altyapısına sahip olan Mamoru, blokzinciri alanında deneyimli bir ekip tarafından kuruldu. Bunun avantajıyla, borsanın web platformu merkezi olmayan özel bir mimariyle geliştirildi. Yüksek güvenlik standartları sunan şifreleme protokolü, Mamoru’yu DDOS saldırılarına karşı korumasının yanında, aynı zamanda borsadaki tüm kripto para varlıklarını da koruma altına alıyor. Yatırımlarını güvenilir bir borsada yapmak isteyen yatırımcılar bu nedenle Mamoru’yu tercih ediyor.

Kripto para borsası, web tarafında olduğu gibi mobilde de güçlü. iPhone ve Android akıllı telefon sahipleri için, Mamoru mobil uygulamaları her yerden kripto alım satımı yapma avantajı sunuyor. Google Play ve App Store üzerinden indirebileceğiniz uygulamada, komisyonsuz Bitcoin ve altcoin yatırımı yapabilirsiniz.

Finansal Varlık Platformu Mamoru, Kripto Para Borsası İle Türkiye’de ile ilgili etiketler mamoru
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.