Ethereum nedir?

Ether, Ethereum blockchain teknolojisinin yakıtı ve Ethereum ağının kripto parasıdır. Son dönemlerde kripto paralar ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu konuda en çok araştırılan konular arasında ise, "Ethereum nedir?" sorusu yer alıyor. Ayrıntılar haberimizde... 

Kripto para piyasası son dönemin en popüler araştırma konuları arasında yer alıyor. "Ethereum" ise bu çerçevede en çok merak edilen konu olarak karşımıza çıkıyor. Ethereum, son birkaç yılda çoğu kripto para birimini destekleyen blockchain teknolojisinden yararlanan bir sistemdir. Peki, Ethereum nedir? Detaylar haberimizde... 

Ethereum nedir?

ETHEREUM NEDİR?

Ethereum, son birkaç yılda çoğu kripto para birimini destekleyen blockchain teknolojisinden yararlanan bir sistemdir. Ethereum, yüksek oranda anonimlik ve güvenlik sağlayan ve merkezi olmayan bir internet hareketinin parçasıdır. Ethereum, bir anlamda, verileri ve finansal kayıtları saklayan internetteki üçüncü tarafların yerini alacak bir blockchain (blok zinciri), bireysel sunucu ve bulut sistemi kullanıyor.

Ethereum ağındaki veya merkezi olmayan bir uygulamadaki her işlem, farklı miktarda hesaplama gücü ve süresi gerektirir. Gereken güç ve zaman ne kadar fazla olursa, tamamlanacak eylem için gerekecek olan Ether ücreti de bir o kadar fazla olur. Bu özelliği nedeniyle Ether, Bitcoin gibi diğer kripto para birimlerinden ayrılır.

Ethereum nedir? ile ilgili etiketler ethereum
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.