Enkaz altındaki Taha Duymaz öldü mü? Gülben Ergen acı haberi paylaştı, abla Semiha Duymaz böyle yanıt verdi!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın hayatını kaybettiğini belirtti. Yapılan haberlerin ardından abla Semiha Duymaz'dan, kardeşinin hayatını kaybettiğine yönelik iddialara yanıt geldi.

Deprem bölgesine giderek depremzedelerin yanında olan şarkıcı Gülben Ergen, Instagram hesabından Taha Duymaz'ın videosunu yayınlayarak "Yetişemedik sana canım çocuk… Kurtaramadık seni" dedi. 

"TAHA'YI KURTARAMADIK"

witter hesabından Taha Duymaz'ın bulunduğu enkazdan bazı vatandaşların kurtarıldığını söyleyen Ergen, "Günlerdir Taha'yı kurtarmaya giden ekiplerin yolda 'ses geliyor' mesajı ile durup ne kadar çok can kurtardığının üzerine gelen bilgi. Taha'yı kurtaramadık, yetişemedik, kaybettik ama onun yolu çok can kurtardı" ifadelerin kullandı.

 Enkaz altındaki Taha Duymaz öldü mü? Gülben Ergen acı haberi paylaştı, abla Semiha Duymaz böyle yanıt verdi!

Gülben Ergen'in paylaşımı sonrası sosyal medyada Taha Duymaz'ın ölüm haberi hızla yayıldı. Ünlü aşçı CZN Burak ise enkaz başında Taha Duymaz'ın ablasıyla video yayınlayarak iddiayı yalanladı. Duymaz'ın ablası, yaptığı açıklamada:

TAHA DUYMAZ'IN ABLASI "ÖLDÜ" HABERLERİNİ YALANLADI: ASILSIZ HABERLERE İNANMAYIN

"Şu an bekliyoruz, asılsız haberlere inanmayın. Biz burada umutla bekliyoruz. Böyle haberleri okuyunca daha çok panikliyorum ve oraya gitmeye çalışıyorum. Ekiplerin işlerini engellemek istemiyorum. Lütfen paylaşım yapmayın"

 

 

 

 

Enkaz altındaki Taha Duymaz öldü mü? Gülben Ergen acı haberi paylaştı, abla Semiha Duymaz böyle yanıt verdi! ile ilgili etiketler Gülben Ergen Taha Duymaz deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.