En Büyük Kripto Borsaları

Günümüzde kripto paranın kazanmış olduğu değer ve popülerlik, kripto para borsasının da bit hayli hareketli olmasını sağlamaktadır.

Kriptopara işlemleri adına günümüzde pek çok borsa platformu bulunsa da özellikle bu borsalar içerisinden bazıları oldukça ön plana çıkmakta ve kişiler tarafından gerek güvenilirliği gerek işlem çeşitliliği gerek de sahip olduğu kalite ile en tercih edilen borsalar olmaktadır. https://www.zovovo.com/ sitesinin hazırladığı rapora göre, En büyük kripto borsaları olarak günümüzde kullanıcıların en çok işlem yaptığı platformlar şöyledir;

• Binance
• Coinbase Exchange
• FTX
• Huobi

Binance

Binance, günlük işlem hacmi ile günümüzde dünyanın en büyük kripto para ticareti platformu olarak kabul edilmektedir. Uluslararası bir platform olarak dünyada kişilerin kripto para işlemleri için en çok tercih ettiği bu platform, 2017 yılında kurulmuştur. Kendi yerel kripto para birimine de sahip olan bu platform, sahip olduğu pek çok dikkat çeken özelliği sayesinde kripto borsasında oldukça söz sahibidir.

Binance, en güvenilir kripto borsaları arasında yer alırken, 300’den fazla kripto para seçeneği ile oldukça geniş bir işlem seçeneği sunmaktadır. Bunun yanı sıra 50’den fazla fiyat birimini desteklemesi sayesinde kişilerin ticaretleri adına oldukça önemli bir yelpaze sunmaktadır. Bu borsaya özgü Binance Kazan ve Binance Visa Card gibi özellikleri de kişilerin bu platformu tercih etme sebeplerinin başında gelmektedir. Kolay arayüzün yanı sıra oldukça gelişmiş bir grafik aracına sahip olan Binance, kullanıcıların en doğru sonuçları görebildiği ve net bir şekilde okuyabildiği bir grafik aracına sahiptir. Aynı zamanda işlem ücretleri konusunda en düşük oranlardan birine sahiptir.

Coinbase Exchange

Coinbase Exchange, özellikle ülkemizde en çok kullanılan borsalardan biridir. Muazzam derecede bir kayıtlı üyeyi bünyesinde barındıran ve bu üyelerin pek çok işlemi rahatlıkla yapabilmesini sağlayan Coinbase, 70 milyondan fazla kullanıcıya sahiptir. Oldukça fazla ödeme seçeneği ile kullanıcılarına kolaylık sağlaması sebebiyle tercih edilirken, tek olumsuz yönü sayılabilecek özelliği ise işlem ücretlerinin diğer borsalara göre oldukça pahalı olmasıdır. İçerisinde 100’den fazla kripto para seçeneği sunan Coinbase ExchangeTürkiye kripto para borsaları sıralaması içerisinde Binance’dan sonra ikinci sırada yer almaktadır. Kolay ve kullanışlı bir ara yüze sahip olması sebebiyle de çok sevilmektedir.

FTX

FTX, sektöre 2019 yılında giriş yapan ve yeni sayılabilecek bir platform olsa da günümüzde oldukça popüler bir borsadır. Özellikle NFT konusunda oldukça geniş bir pazara sahip olması bebeiyle bu alandaki kişilerin en çok tercih ettiği kripto para borsalarından biridir. Popüler kripto paralar, sabit coinler ve DeFİcoinler bakımından oldukça geniş kapsamlı bir platform olan FTX, oldukça güvenilir borsalardan biridir. Alım satım konusunda oldukça kolaylık sağlayan ve içerisinde pek çok opsiyon barındıran bir kripto para borsasıdır.

Huobi

Huobi, dünyadaki en eski kripto borsası platformlarından biri olarak 2013 yılında kurulmuştur. Çin merkezli bir borsa olarak kuruluşundan itibaren oldukça hızlı bir şekilde yükselen ve günümüzde dünyanın en değerli kripto borsalarından biri olan Huobi, özellikle sahip olduğu Türkçe dil seçeneği ve Türkiye yatırımları ile ülkemizde kripto para ticareti yapan kişilerin en çok tercih ettiği platformlardan biri olsa da dünyada da günlük işlem hacmi oldukça geniştir.

HuobiEarn, Huobi NFT gibi daha bir çok kendine özgü önemli özellikler barındıran bu platform, özellikle kendilerini tercih eden kullanıcılarına işlemleri sebebiyle oldukça önemli ödüller dağıtmasıyla da çok fazla tercih edilmektedir. Sürekli olarak çeşitli etkinlikler düzenleyerek kullanıcılarına çeşitli ödüller dağıtan bu borsa, en büyük kripto borsaları arasında yer almaktadır.

Daha geniş bir liste için Zovovo.com’un hazırlamış olduğu güncel Bitcoin Siteleri sayfasına mutlaka göz atın.

En Büyük Kripto Borsaları ile ilgili etiketler kripto
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.