Elçin Sangu’nun sevgilisi Yunus Özdiken kimdir?

Elçin Sangu’nun sevgilisi olarak tanınan Yunus Özdiken’in hayatı merak konusu oldu. Medyadan uzak olmasına rağmen sık sık gündeme gelen Yunus Özdiken’in eğitimi ve kariyeri gibi konular araştırılıyor. Peki Elçin Sangu’nun sevgilisi Yunus Özdiken kimdir?

Magazin ve sanat dünyasının dışında bir kariyeri olan Yunus Özdiken, özel bir firmada ekosistem koordinatörlüğü yapıyor. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Ekonomi bölümünden mezun olan Yunus Özdiken, Yüksek Lisan eğitimini Bilgi Üniversitesi’nde tamamladı. Barış Arduç ile aşk iddialarından rahatsız olan Elçin Sangu, sevgilisi için şunları söylemişti; Beni yolda kim görse, Barış'ı soruyor. Hayatımdaki kişiye (Yunus Özdiken) ayıp. Sevgilim olduğunu bile bile dedikodu çıkarıyorlar. Yoruldum artık. O çok zeki, esprili, bana hitap eden, hayatımı geçirebileceğim biri. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki, benim evrilmeme ve gelişmemi sağlıyor".

yunus2

Elçin Sangu’nun sevgilisi Yunus Özdiken kimdir? ile ilgili etiketler yunusozdiken elçinsangu
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.