Eda Erol takipçisine neden ateş püskürdü?

Şarkıcı Alişan ile nişanlanıp ayrılan Eda Erol'a bir takipçisi "Alişan sayesinde ünlü oldun." deyince Eda kelimenin tam anlamıyla çıldırdı.

Eda Erol, şarkıcı Alişan nişanlanmış, düğüne 2 ay kala ise sürpriz bir kararla ayrılmıştı. Ayrılığın ardından işlerine ağırlık veren ve magazin basınının ilgi odağı haline gelen Eda Erol, bakım için klinikte 'Kışa hazırlık' notuyla paylaşım yaptı.

"11 YILDIR ABLAMI KULLANMADIM"

Takipçilerinden 'Alişan sayesinde ünlü oldun' yorumunu alması Eda Erol'u sinirlenirdi.

Bir takipçisinin "Sen de Alişan sayesinde tanındın. Kimse seni tanımıyordu... Sen de meşhur oldun, hayırlısı..." yorumuna kayırsız kalamayan Eda Erol, takipçisine "Biraz aklınız olsa 11 yıldır ablamı kullanmadığımı ve asla böyle şeylerde gözüm olmadığını anlardınız..." sözleriyle yanıt verdi.

Eda Erol ayrıldıktan sonra Instagram hesabından, 'Çok değerli nişanlımla yollarımızı iki medeni insan gibi ayırdık. Her şey için teşekkür ederim' mesajını yayınlamıştı.

Alişan ise Instagram hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

"Eda ile nişanı attığımız haberleri doğrudur. Birlikteliğimizin evlilikle noktalanmasını isterdik. Maalesef olmadı. Nişanlılık zaten birbirini tanıma sürecidir. Biz bu süreçte anlaşamayacağımızı anladık. Konuşarak karşılıklı ayrılık kararı alıp ailelerimize bildirdik."

Eda Erol takipçisine neden ateş püskürdü? ile ilgili etiketler Alişan Eda Erol Esra Erol Instagram yorum
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.