Darmaduman 7. bölüm izle! 10 Aralık Darmaduman tek parça full izle

Darmaduman 7. bölüm full izlemek için yayında. Cumartesi akşamlarında FOX TV ekranlarında yayınlanan Darmaduman son bölüm ile dizi bitiminde Youtube platformunda.

Darmaduman 7. bölüm full izlemek 10 Aralık akşamında yayında. Cumartesi’nin en sevilen dizilerinden biri olan Darmaduman son bölümünde yine aksiyon nefesleri kesti.

Başrollerinde Mert Yazıcıoğlu ile Hafsanur Sancaktutan’ın oynadığı Darmaduman son bölümünde; Yağız, bir zarfla aniden gelen gerçekleri sindirmeye çalışırken bir yandan da sorularına cevap arar.

Derin, hayatını değiştirecek büyük bir adım atar fakat bu adım hiç beklemediği sonuçlar doğurur. Bu sefer zor anda yardıma koşan Ece olur fakat bu durum Evren’in hoşuna gitmez. Yağız amacına ulaşırken, Ece ve Evren bu ana şaşkınlıkla tanıklık ederler. Kerem ve Derin ise duyduklarıyla şok olur.

Darmaduman 7. bölüm izle! 10 Aralık Darmaduman tek parça full izle

Ece yaşadığı unutulmaz gecenin etkisini üzerinden atamaz. Başta Harun ve Beliz olmak üzere tüm ev halkı Ece’nin bu hale gelmesinin nedeni merak etmektedir. Harun ve Kerem Ece’yi bu hale sokanın Yağız olduğundan emindir. Harun ve Kerem Yağız’la yüzleşmek için okula giderler. Evren derin bir pişmanlık içindedir.

Ece’yle konuşmak istemektedir fakat Ece’nin Evren’in yüzünü bile görecek hali yoktur. Derin ise babasının isteğine boyun eğip yurt dışına gitme kararı alır. Bunu öğrenen Kerem, Derin’i korkularıyla yüzleştirmek ve onu kararından döndürmek için elinden geleni yapar. Evren ise pişmanlıklarla boğuşurken Yağız’ın sürekli araya girmesinden bunalır. İkisi de hınçlarını birbirlerinden çıkartacaklardır ama son anda gelen bir haber, Yağız’ın tüm dünyasını altüst eder.

Darmaduman 7. bölüm izle! 10 Aralık Darmaduman tek parça full izle ile ilgili etiketler Darmaduman Dizisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.