Çukur 109. bölüm izle!

Çukur 109. bölüm izle ile Show TV'de. 28 Aralık akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur 109. bölümü sansürsüz tek parça full halinde puhutv platformundan izlenebilecek.

Çukur 109. bölüm full izle! Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Perihan Savaş’ın oynadığı Çukur dizisinin 109. son bölümü 28 Aralık Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı.

Son bölümde Koçovalılar ile Erdenetler arasındaki savaş Çukur mahallesine kadar inerken abisi Selim’in intikamını için ant içen Yamaç, Nehir ile Efsun’un tehlikede olduğundan habersizdir.

Dizi bitiminde Çukur 109. bölüm tek parça hd halinde puhutv platformu üzerinden izlenebilecek.

Çukur son bölümde neler yaşanacak?

Koçovalı ailesi ile beraber Çukur mahallesi zor durumda kalan Efsun ve Nehir’i kurtarmak adına harekete geçer. Yamaç bu konuda oldukça zorlu bir sınavdan geçerken nefeslerin iyice tutulacağı muhteşem anlar yaşanır. Son yaşanan olayların ardından Cengiz Erdenet, Kulkan’ın da yardımını alarak yeniden ayağa kalkarak Koçovalılar’a karşı direnmeye çalışır.

Çukur 109. bölüm izle!

Erdenetler yaşananların akabinde öfke dolu hırslarını içlerine atarak hız kesmeden yeni hamleler yaparak Çukur’a karşı atağa geçer. Yamaç ise bir tarafından Erdenetler ile uğraşırken diğer yandan da Çukur’daki sorunlarla ortadan kaldırmanın gayreti içerisindedir. Ancak Cengiz için ayrı bir planı olan Yamaç bunu devreye soktuğu anda yaşanacak yeni gelişmeleri yakın takibe alacaktır.

Çukur son bölüm izlemek için tıklayınız…

Çukur 109. bölüm izle! ile ilgili etiketler Çukur Çukur 109. bölüm çukur son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.