Çöp Adam 6. Bölüm Full izle

Çöp Adam 6. Bölüm full izlemek için yayında. Çarşamba akşamlarında Star TV ekranlarında yayınlanan Çöp Adam, dizi bitiminde tek parça halinde Youtube platformunda.

Çöp Adam 6. Bölüm full izlemek için Star TV ekranlarında. Çarşamba akşamlarında Star TV ekranlarında yayınlanan Çöp Adam dizisi tek parça halinde Youtube platformundan izlenebilecek.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu’nun oynadığı Çöp Adam dizisinin son bölümünde; Hayatına kaldığı yerden devam edecek gücü olmayan Peri’yi Seko’ya götürmek zorunda kalan Tamer, Seko’nun büyük tepkisiyle karşılaşınca, bu güne kadar gizlediği her şeyi anlatmak zorunda kalır.

Çöp Adam 6. Bölüm Full izle

Peri’nin hayata tutunabilmek için kendisine sarıldığını gören Tamer tam bir çıkmaza girmiştir. Bir yandan, Peri’ye karşı hislerini kontrol etmeye çalışırken, bir yandan Berrin’e karşı suçluluk duygusuyla kıvranmaktadır.

Tamer’in kendisinden hızla uzaklaştığını hisseden Berrin, Ablası Ahu’nun da baskısıyla, Tamer’in izini sürmek için harekete geçer.

Ahu’nun düğümü çözmek üzere olduğunu anlayan Tamer köşeye sıkıştığını anlar. Bir çözüm yolu bulmaya çalışırken patlayan olay, durumu içinden çıkılmaz hale getirecektir.

Çöp Adam 6. Bölüm Full izle ile ilgili etiketler Çöp Adam

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.