KFC kapanıyor mu? KFC Türkiye'den çekiliyor mu?

Türkiye'de fast-food sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan KFC'nin geleceği hakkında son zamanlarda yoğun spekülasyonlar dolaşıyor. Yum! Brands'in 2023 dördüncü çeyrek bilançosunun yayınlanmasıyla birlikte, Orta Doğu'daki KFC ve Pizza Hut satışlarında önemli bir düşüş yaşandığı ortaya çıktı. Bilançonun açıklanmasının ardından 'KFC Türkiye'den çekiliyor mu?' veya ' KFC kapanıyor mu?' gibi sorular arama motorlarında araştırılıyor. Peki, KFC Türkiye'den mi çekiliyor? İşte detaylar...

Türkiye'de fast-food sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Kentucky Fried Chicken (KFC), son dönemde geleceği hakkında yoğun spekülasyonlara konu oluyor. Yum! Brands'in 2023 dördüncü çeyrek bilançosunun yayınlanmasıyla birlikte, Orta Doğu'daki KFC ve Pizza Hut satışlarında önemli bir düşüş yaşandığı ortaya çıktı. Bu durum, "KFC Türkiye'den çekiliyor mu?" veya "KFC kapanıyor mu?" gibi soruların arama motorlarında yoğun şekilde araştırılmasına sebep oldu. Peki, KFC Türkiye'den mi çekiliyor? KFC, Türkiye'de kapanıyor mu? Detaylar haberimizde...

KFC kapanıyor mu? KFC Türkiye'den çekiliyor mu?

KFC KAPANIYOR MU? KFC TÜRKİYE'DEN ÇEKİLİYOR MU?

Türkiye'de fast-food sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan KFC'nin geleceği hakkında son zamanlarda yoğun spekülasyonlar dolaşıyor. Yum! Brands'in 2023 dördüncü çeyrek bilançosunun yayınlanmasıyla birlikte, Orta Doğu'daki KFC ve Pizza Hut satışlarında önemli bir düşüş yaşandığı ortaya çıktı. Bu durum, Türkiye'deki KFC ve Pizza Hut restoranlarının geleceğiyle ilgili ciddi endişelere yol açmış durumda.

Yum! Brands'in son çeyrek gelir raporu, genel olarak pozitif bir tablo çizse de, Orta Doğu'daki çatışmalar ve boykotlar nedeniyle beklenenden düşük bir performans gösterdi. Özellikle İsrail-Gazze çatışmalarına destek veren şirketlere yönelik artan boykot çağrıları, KFC ve Pizza Hut'un bölgedeki satışlarını olumsuz etkiledi. Bu durum, Türkiye'deki KFC restoranlarının geleceği konusunda endişeleri artırdı.

Türkiye'de uzun yıllardır faaliyet gösteren KFC, geniş bir müşteri kitlesine sahip olsa da, son dönemde yaşanan gelişmeler şirketin geleceği hakkında belirsizlik yaratıyor. 

Türkiye'deki KFC ve Pizza Hut müşterileri ile iş dünyası, bu konuyu yakından izlemeye devam ediyor. Ancak, şu an için net bir bilgi bulunmamakta. Durumun gelişmelerini yakından takip etmek önemli.

KFC kapanıyor mu? KFC Türkiye'den çekiliyor mu? ile ilgili etiketler Türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.