Çatı Katı Aşk 3.Bölüm full izle

Çatı Katı Aşk 3. bölüm full izle! Çatı Katı Aşk 3. bölümü tek parça izle halinde Kanal D'de.

Başrollerinde Furkan Andıç'ın oynadığı Çatı Katı Aşk dizisi 3. son bölüm ile 23 Temmuz 2020 Perşembe akşamında medya Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Ateş ile Yasemin düğün yapmadan hemencecik evlenince bu durumu haber alan Perihan yaşananlara oldukça üzülmüştür. Ancak mahalle bu anı ölümsüzleştirmek adına kolları sıvar ve hemen işe koyulur. Ateş ile Yasemin’in şüpheli durumları Saadet’in dikkatini çekmiştir. Saadet de yaşananları öğrenmek adına yeni yollar aramaktadır. Ateş ile Yasemin’de düğünü iptal ettirmek adına yeni adımlar atarken gizliden her şey devam etmektedir.

Perihan’ın yeni planları Ateş ile Yasemin’i hiç beklenmedik olayların içerisine atar. Ateş ise Ayşen’i evli olmadığına ikna etme çabası içerisindedir. Ancak Ayşen kolay kolay yaşananları kabul etmemektedir. Demir sonunda Ateş ile Yasemin’in evliliklerinin gerçek olmadığını haber alır. Ve Yasemin’den hoşlanmaya başlar.

ÇATI KATI AŞK 3. BÖLÜM İZLE

Çatı Katı Aşk 3.Bölüm full izle ile ilgili etiketler Çatı Katı Aşk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.