Çatı Katı Aşk 1. bölüm full izle

Çatı Katı Aşk 1. bölüm full izle! Çatı Katı Aşk dizisi 1. bölüm ile full izle tek parça halinde 9 Temmuz 2020 tarihinde Kanal D'de.

Başrollerinde Furkan Andıç'ın oynadığı Çatı Katı Aşk dizisi 1. son bölüm ile 9 Temmuz 2020 Cuma akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Oldukça kıt kanaat geçiren Yılmaz ailesi ekonomik anlamda oldukça kötüye gitmektedir. Bunun için evin çatı katına bir kiracı yerleştirir. Ancak çatı katına asla bekar ve bir öğrenciye kiralanmayacaktır.

Kendisine yeni bir yol çizmek adına Ateş ile ailesine destek olmak adına Yasemin’in yolları kesişecektir. Bunun için ikisi de birlikte çatı katına talip olmuşlardır. Kurallar gereğince ikisi de kiracı olamayacaktır. Bunun için birlikte bir ortaklık kurmaya karar verirler.

ÇATI KATI AŞK 1. BÖLÜM İZLE

Çatı Katı Aşk 1. bölüm full izle ile ilgili etiketler Çatı Katı Aşk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.