Burak Berkay Akgül kimdir? Başarılı oyuncu Burak Berkay Akgül nereli, kaç yaşında?

Burak Berkay Akgül kimdir? Türk şarkıcı ve müzisyen ve oyuncu Burak Berkay Akgül kaç yaşında ve nerelidir? 4 Ekim 1983 tarihinde İstanbul, Türkiye'de doğmuştur. Müzik kariyeri genç yaşlarda başladı ve Türkiye'de popüler bir sanatçı haline geldi.

Burak Berkay Akgül kimdir? Müzik kariyeri kadar son günlerde oyunculuğu ile de dikkat çeken Burak Berkay Akgül hayatını ve tüm merak edilen yönleri ile kariyerini sizler için araştırdık. İşte Burak Berkay Akgül hakkında her şey...

BURAK BERKAY AKGÜL KARİYERİ

Berkay, müzik kariyerine 2002 yılında "Gel Gör Beni Aşk Neyledi" adlı albümüyle adım atmıştır. Bundan sonra birçok albüm ve single çalışması yapılmıştır. Türk pop kayıtlarına katkılarıyla tanınan sanatçı, birçok şarkıyla müzik listelerinde üst sıralarda yer almıştır.

Bunun yanı sıra, müzik kariyerinin yanı sıra televizyon dünyasında da yer verilmiş ve çeşitli projelerde yer almıştır. Özellikle "Bana Ellerini Ver" ve "Aşk Kapıyı Çalınca" gibi şarkılarıyla geniş bir dinleyici kitlesine sahiptir.

 

 

 

Burak Berkay Akgül kimdir? Başarılı oyuncu Burak Berkay Akgül nereli, kaç yaşında? ile ilgili etiketler Burak Berkay Akgül Altın Kelebek
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.