Bilal Yiğit Koçak kimdir? Altın Kelebek adayı Bilal Yiğit Koçak kaç yaşında, nereli, evli mi?

Bilal Yiğit Koçak kimdir? Projeleri ile adını duyuran ve başarıları ile gelecek vaat eden Bilal Yiğit Koçak kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte Bilal Yiğit Koçak hakkında her şey...

Bilal Yiğit Koçak kimdir? Başarıl oyuncu Bilal Yiğit Koçak projeleri ve performansları ile dikkat çekiyor. Bilal Yiğit Koçak özel hayatı ile de merak ediliyor. İşte, Altın Kelebek Ödülü adayı Bilal Yiğit Koçak hakkında her şey…

BİLAL YİĞİT KOÇAK NERELİ? KAÇ YAŞINDA?

Bilal Yiğit Koçak, 12 Ekim 1995'te Samsun'da doğdu. Samsun Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra, Bahçeşehir Üniversitesi'nde İşletme Bölümü'nde eğitimine devam etti.

2017 yılında Akademi 3,5'ta oyunculuk eğitimi almaya başladı. İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında "Seni Kimler Aldı" isimli dizi ile yaşadı. Ardından 2019 yılında "Gülperi" dizisinde rol aldı.

2020 yılında "Kırmızı Oda" dizisinde "Alper" karakterini canlandırdı. Bu rolüyle büyük bir başarı elde etti ve Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu" ödülünü kazandı.

2021 yılında "Yalancılar ve Mumları" dizisinde "Efe" karakterini canlandırdı. 2022 yılında "Kül" filminde rol aldı.

Bilal Yiğit Koçak, başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken ve gelecek vadeden oyunculardan biri olarak gösterilmektedir. Bir dönem rol arkadaşı Lizge Cömert ile birlikte olduğu bilinen Bilal Yiğit Koçak yakışıklılığı ile de dikkat çekiyor.

 

 

Bilal Yiğit Koçak kimdir? Altın Kelebek adayı Bilal Yiğit Koçak kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler Altın Kelebek
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.