Gökhan Çıra kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, hangi takımlarda oynadı?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ünlü sosyal medya fenomenleri Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında soruşturma başlattı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan ve Engin Polat çiftinin davası sonrasında MASAK'ın yürüttüğü incelemeler neticesinde Selin Ciğerci'nin sosyal medya faaliyetleriyle ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan Gökhan Çıra da bu soruşturmanın kapsamında yer alıyor. Bu çerçevede Gökhan Çıra'nın kim olduğu merak ediliyor. Peki, Gökhan Çıra kimdir, kaç yaşında, nereli?

Son günlerde Türkiye'nin gündemini meşgul eden önemli bir gelişme yaşandı. Ünlü sosyal medya fenomenleri Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan bir soruşturmanın merkezine yerleşti. Bu süreçte aynı zamanda kara para aklama iddialarıyla gündeme gelen bir grup sosyal medya fenomeninin mal varlıklarına el konuldu. Türk eski futbolcu ve iş insanı Gökhan Çıra'nın hayatı ve futbol kariyeri, gündemdeki haberlerle tekrar merak konusu oldu. Peki, Gökhan Çıra kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, hangi takımlarda oynadı? İşte Gökhan Çıra hakkında merak edilen detaylar...

Gökhan Çıra kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, hangi takımlarda oynadı?

GÖKHAN ÇIRA KİMDİR?

16 Şubat 1996 tarihinde dünyaya gelen Çıra, Futbol kariyerine Fatsa Yaşamspor'da başladı. Ardından Altınordu Belediyespor ve Soyaspor Gençlik kulüplerinde amatör lisansla forma giydikten sonra 2014 yılında Galatasaray'ın 19 yaş altı futbol takımına seçildi. Galatasaray forması altında 23 lig maçına çıkan Çıra, 2014-2015 sezonunda 5 gol kaydetti. Ayrıca, UEFA Gençlik Ligi'nde Anderlecht, Arsenal ve Borussia Dortmund'un 19 yaş altı takımlarına karşı mücadele etti.

Galatasaray altyapısında geçirdiği iki sezonun ardından 2016 yılında Beylerbeyi'ne transfer olan Çıra, 2016-2017 sezonunda 33 resmi lig maçında forma giydi ve Altay takımına karşı attığı tek golle dikkat çekti. Ardından Diyarbekirspor, Muğlaspor ve Tuzlaspor gibi takımlarda da forma giyen Çıra, son resmi maçını Temmuz 2019'da Tuzlaspor formasıyla oynadı.

GÖKHAN ÇIRA FUTBOLU NE ZAMAN BIRAKTI?

Futbolculuk kariyerini noktalayan Gökhan Çıra, Eylül 2020'de 3. Lig'de mücadele eden Bayrampaşa SK takımının asbaşkanlık görevine getirildi. Ancak, 2021 yılında bir maçta hakemlere yönelik saldırısı nedeniyle 640 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı ve 2021 yılında asbaşkanlık görevinden ayrıldı.

GÖKHAN ÇIRA KİMİNLE EVLENDİ?

Özel hayatında da dikkat çeken Gökhan Çıra, 2014 yılında cinsiyet değiştiren şarkıcı ve internet fenomeni Selin Ciğerci ile evlendi. Çift, 2021 yılında anlaşmalı olarak boşandı, ancak 2022 yılında tekrar bir araya geldi ve evlendiler. Ancak aynı yıl içinde çift, yeniden boşandı.

Gökhan Çıra kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, hangi takımlarda oynadı? ile ilgili etiketler Gökhan Çıra Selin Ciğerci
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.