Breaking Bad'in yıldızı koronavirüsü yendi!

Breaking Bad dizisinde canlandırdığı Walter White karakteriyle dünya çapında tanınan ABD’li oyuncu Bryan Cranston, koronavirüse yakalandığını ve tedavi sonrasında hastalığı yendiğini duyurdu.

Bryan Cranston, koronavirüsü yendiğini duyurdu ve ABD’nin Los Angeles kentinde bir kan bankasına plazma bağışı yaparken çektiği görüntüleri paylaştı.

"ŞANSLI OLANLARDAN BİRİYDİM"

Oyuncu, bağışladığı plazmanın altın değerinde olduğunu söyledi ve bunun korona virüsüne yakalanan diğer hastalara yardımcı olabileceğini ifade etti. Cranston, fiziksel mesafeye ve el hijyenine dikkat edilmesi çağrısında da bulunarak, "Sizi biraz daha sabırlı olmaya çağırmak istiyorum. Protokollere sıkı sıkıya bağlı kaldım ve hala öyle yapıyorum. Çok göz korkutucu ama 150 binden fazla Amerikalı bundan dolayı hayatını kaybetti. Ben şanslı olanlardan biriydim. Hafif belirtilerim var. Dileklerimi sıralıyorum ve sizi maske takmaya, ellerinizi yıkamaya ve sosyal mesafeyi korumaya davet ediyorum. Sağlıklı olun, sağlıklı kalın."

 

Breaking Bad'in yıldızı koronavirüsü yendi! ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Walter Whiter Bryan Cranston Breaking Bad

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.