BKM yapımı 'Hazine' filminin ilk fragmanı yayınlandı

Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) yapımlı 'Hazine' filminin ilk fragmanı yayınlandı. Kara komik türündeki bu film 4 Kasım’da sinema severlerle buluşacak.

Senaryosu Canbert Yerguz ve Burak Yerlikaya tarafından kaleme alınan film, annesinin vefatıyla birlikte yıllar sonra, doğup büyüdüğü kasabaya geri dönen devlet memuru Mesut’un etrafında şekilleniyor. Annesinin defin işlemlerini tamamladıktan sonra, bir an önce İstanbul’a dönmek isteyen Mesut, kardeşi Musa yüzünden kendini, define kazısının ortasında bulunca yaşadığı talihsizlikler komik bir maceraya yol açar. 

BKM yapımı 'Hazine' filminin ilk fragmanı yayınlandı

Yönetmenliğini Canberk Yerguz’un üstlendiği ‘Hazine’ oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Boran Kuzum’un yer aldığı filmde, Şükran Ovalı, Serkan Keskin, Aslıhan Gürbüz, Gürhan Altundaş ve Hasibe Eren gibi isimler de yer alıyor. 

Hazine filminin fragmanını izlemek için TIKLAYINIZ

BKM yapımı 'Hazine' filminin ilk fragmanı yayınlandı ile ilgili etiketler Hazine Filmi
GÜNÜN VİDEOSU

TUSAŞ Mühendisi: Hainlere inat daha fazla çalışacağız daha fazla üreteceğiz

Ankara’nın Kazan ilçesinde bulunan TUSAŞ tesislerine vardiya değişimi sırasında düzenlenen terör saldırısı sonrası tahliye edilen mühendislerden birinin sözleri tüyleri diken diken etti. Mühendis "Hainlere inat daha çok çalışacağız daha fazla üreteceğiz!" dedi.