Haluk Bilginer ile Angelina Jolie başrolde! Maria filminden ilk kareler geldi

Haluk Bilginer ile Angelina Jolie'nin başrolde oynayacağı, yönetmenliğini ise Pablo Larrain'in yaptığı 'Maria' filminden ilk kareler paylaşıldı.

Yunan asıllı Amerikalı soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatını anlatacak olan 'Maria' filminden ilk kareler paylaşıldı.

Maria'yı filminde Callas'ı Angelina Jolie, Yunan asıllı armatör Ristotle Onassis'i ise Haluk Bilginer canlandıracak.

Yönetmenlik koltuğunda Pablo Larrain'in oturduğu filmin senaryosunu ise Steven Knight yazdı. Maria filmi, Maria Callas'ın 1970'lerde Paris'teki yaşamını ve yaşadığı derin yalnızlığı konu alacak.

Haluk Bilginer ile Angelina Jolie başrolde! Maria filminden ilk kareler geldi

4 FARKLI ÜLKEDE 8 HAFTA ÇEKİM

Maria filminin çekimleri 8 hafta sürecek ve Paris, Yunanistan, Budapeşte ile Milano'da gerçekleştirilecek.

Film setinden ilk kareler sosyal medyadan paylaşıldı. Paylaşılan karelerde Angelina Jolie'yi görüyoruz.

Haluk Bilginer ile Angelina Jolie başrolde! Maria filminden ilk kareler geldi - Resim : 2

Filmin yönetmeni Pablo Larrain ise "Maria'nın prodüksiyonuna başlamaktan inanılmaz heyecan duyuyorum ; bu filmin, Steven Knight'ın muhteşem senaryosu ve tüm oyuncu kadrosunun ve ekibin çalışması sayesinde Maria Callas'ın olağanüstü hayatını ve eserlerini dünyanın her yerindeki izleyicilere getireceğini umuyorum ve özellikle Angelina'nın muhteşem çalışması ve olağanüstü hazırlığı" ifadelerini kullandı.

 

Haluk Bilginer ile Angelina Jolie başrolde! Maria filminden ilk kareler geldi ile ilgili etiketler Haluk Bilginer Angelina Jolie
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.