Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (30.05.2023)

Bitcoin (BTC), son günlerde önemli bir değer kaybı yaşıyor ve bu da birçok yatırımcıların aklında bazı soru işaretleri oluşmasına neden oluyor. Son piyasa istikrarsızlığıyla birlikte, herkesin aklını karıştıran Bitcoin, daha yükselip yükselmeyeceği veya 28.000 dolar seviyesinin altına düşmeye devam edip etmeyeceği bir çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte 30.05.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin ve kripto para piyasası etrafında heyecan artmaya devam ederken, kripto para birimi yatırımlarında sürekli değişip duran gelecek yörüngesi ve fiyatları kafaları karıştırıyor. Peki bu yükseliş içinde Bitcoin'in son durumu ne? İşte 30.05.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

BTC işlem ücretlerindeki artış, Bitcoin'e olan artan talep vurgusunu ve finansal işlemleri yürütmek için kripto para birimlerinin artan şekilde benimsenmesini yansıtıyor. Yatırımcılar, Bitcoin'in yukarı yönlü gidişatını koruyup koruyamayacağını ve önümüzdeki yıl yeni yüksek hedeflere ulaşıp ulaşamayacağını değerlendirmek adına kripto para piyasasını yakından takip ediyor.

Elde edilen yeni verilere göre, blockchain platformlarındaki işlem ücretlerinden elde edilen gelir, kripto para birimlerinin ve blockchain teknolojisinin artan popülaritesi ve benimsenmesi nedeniyle önemli bir artış içinde.

Blok zincirinde daha fazla işlem gerçekleştikçe, madenciler veya ara birimler tarafından bu işlemlerin işlenmesi için toplanan ücretler önemli ölçüde arttı.

Son aylarda, Bitcoin işlem ücretlerinin toplam Bitcoin madencisi gelirine oranı genellikle %2 ila %3 arasında değişiyordu. Ancak, 2023 yılının Mayıs ayında, toplam madenci gelirinin %14'ünü oluşturan işlem ücretlerinde dikkate değer bir artış oldu. İşlem ücreti yüzdesindeki bu ani artış, Bitcoin işlemleri için daha yüksek bir talep olduğunu ve daha hızlı onay süreleri ve öncelikli işlem sağlamak için kullanıcılar arasında daha yüksek ücretler ödemeye istekli olduğunu gösteriyor.

BİTCOİN SON DURUM

Bitcoin, yakın zamanda genişletilmiş konsolidasyon aşamasından çıktı ve değerinde bir artış yakalayarak 28.000 dolar seviyesine ulaştı. Şu anda 27.659,44 dolardan işlem görüyor ve son 24 saat içinde %0,12'lik minik bir artış yaşadı.

Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (30.05.2023)

Bununla birlikte, BTC'deki artışlar, esas olarak ABD borç tavanı anlaşması ve ABD dolarındaki düşüşler gibi bazı faktörlerden etkilendi.

Dört saatlik zaman diliminde Bitcoin, 27.500 dolar seviyesinde %50 Fibonacci düzeltmesini başarıyla tamamladı.

Tek bir yükseliş mumunun izlediği bir doji şamdan modeli, satış baskısının azaldığını ve yerini piyasada baskın bir yükseliş hissine bıraktığını gösteriyor. Bitcoin 27.500 dolar seviyesinin üzerinde kaldığı sürece, bir sonraki direnç seviyesinin 27.998 dolar civarında olması bekleniyor.

Ancak tersine, Bitcoin 27.500 dolar seviyesinin altına düşerse, bir sonraki hedef 27.000 dolar civarında olacaktır.

(Not: Bu haber bir yatırım tavsiyesi taşımaz! Bitcoin'in fiyat tahmini ve kripto para piyasasındaki haberler, bundan sonraki yatırımlarınıza yönelik herhangi bir öneri teşkil etmez. Tüm alacağınız kararlar size aittir.)

Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (30.05.2023) ile ilgili etiketler Bitcoin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.