Berk Cankat Yeniden Ekranlara Gelecek mi? Hayranları Beklemekten Usandı! Müjde Hemen Geldi

Berk Cankat seyirciler pek çok diziden hatırlayabilir. Güzel Köylü oyuncunun Gizem Karaca ile birlikte başrolü oynadığı bir diziydi. Ardından Yıldızlar Şahidim ve Gülizar gibi dizilerde de Cankat başroldeydi. En son oynadığı dizi ise Bir Deli Rüzgar'dı ve burada da Uğur karakteri ile yer alıyordu.

Berk Cankat seyirciler pek çok diziden hatırlayabilir. Güzel Köylü oyuncunun Gizem Karaca ile birlikte başrolü oynadığı bir diziydi. Ardından Yıldızlar Şahidim ve Gülizar gibi dizilerde de Cankat başroldeydi. En son oynadığı dizi ise Bir Deli Rüzgar'dı ve burada da Uğur karakteri ile yer alıyordu.

Geçen haftalarda seyirciler kendisinden bir sosyal medya paylaşımı dolayısı ile haber aldı. Bu paylaşımda oyuncu, kendisine gelen senaryoların kötü olduğundan bahsetmişti. Senaristlere de "böyle yazacaksanız yazmayın" şeklinde bir sitem etmişti. Paylaşımdan sonra seyirciler kendisini yeniden dizilerde görüp görmeyeceklerini merak etmeye başladı. 

Hayranları Tarafından Özleniyor

Cankat'ın sosyal medya paylaşımı çok dikkat çekti. Çünkü şimdiye kadar yazılan senaryolardaki hataların büyük bir kısmına değinmişti. Bu şekilde yazan senaristlerin toplum içine bile karışmasının tehlikeli olduğunu söylemişti.

Hayranları, ‘Bir Deli Rüzgar’ın ‘Uğur’u Berk Cankat’ı artık ekranlarda görmek istiyor. 1

Senaristleri dünyadan ve özellikle yaşadığımız toplumdan bihaber olmakla suçlayan oyuncunun paylaşımı önemliydi. Çünkü senaryolardaki kadınlara karşı tavırlar, kuma getirme, aldatma ve kadına karşı şiddet gibi konulara da dikkat çekti. Bu şekilde sürekli kadın ölümü haberleri ile karşılaştığımız ülkemizde senaristlerin bu olumsuzluklara katkı sunduğunu da belirtti.

Berk Cankat Yeniden Ekranlara Gelecek mi? Hayranları Beklemekten Usandı! Müjde Hemen Geldi - Resim : 2

Bu yüzden senaristleri ağır bir şekilde eleştiren Cankat seyircilerin bunu istediği ve bunların para getirdiği gibi yorumlara da kıymet vermediğini de vurguladı. Bu yüzden Berk Cankat'ın paylaşımı özellikle kadınlar açısında değerliydi. 

Hayranları, ‘Bir Deli Rüzgar’ın ‘Uğur’u Berk Cankat’ı artık ekranlarda görmek istiyor. 3

Bu Tür Senaryolar Çöpe Gitsin

Berk Cankat açık bir şekilde bu senaryoların çöpe gitmesi gerektiğini söyledi. Hayranları ise kendisini yeniden ekranlarda görmek istiyor. Ancak sert bir şekilde senaristleri eleştiren oyuncunun ne zaman ekrana döneceği henüz belli değil. Duyarlılığı için takdir toplayan oyuncu, bu paylaşımı ile halen konuşuluyor. Ancak henüz ne zaman ve hangi dizide rol alacağı kesinleşmiş değil.   

Berk Cankat Yeniden Ekranlara Gelecek mi? Hayranları Beklemekten Usandı! Müjde Hemen Geldi ile ilgili etiketler berk cankat
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.