Bergüzar Korel sevenlerinden rica etti! "Eğer karşılaşırsak, lütfen yanıma gelin!"

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, kendisi gibi oyuncu eşi Halit Ergenç ve çocuklarıyla birlikte yaz tatilinin keyfini çıkarıyor. Korel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla, hayranları tarafından gizli gizli görüntülenmesinden rahatsız olduğunu dile getirdi. Korel yaptığı açıklamada, "Çünkü insan kendini çok kötü hissediyor. Ben insanların yüz ifadelerinden her şeyi anlayabiliyorum, dudak okuyabiliyorum. Gelin birlikte selamlaşalım, birlikte fotoğraf çektirelim" dedi.

Ailesiyle birlikte tatil yapan ve üçüncü çocuğuna hamile olan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, sevenleri tarafından gizli gizli görüntülendiğini ve bundan son derece rahatsızlık duyduğunu Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla dile getirdi. 

Korel, paylaşımından şu ifadelere yer vedi:

 "Biz şu an tatildeyiz. Bu videoyu izleyenlerden ya da normal hayatta bizimle karşılaşanlardan küçük bir ricam var. Bazen uzaktan fotoğrafımızı ya da videomuzu çekiyorsunuz, çocuklarımızın videosunu çekiyorsunuz. Bu benim hiç hoşuma gitmiyor. Zaten yanıma gelip birlikte fotoğraf çektirsek daha bir anlamı, hatırası olur. Hem de ben uzaktan gözetleniyor hissi yaşamam. Çünkü insan kendini çok kötü hissediyor. Ben insanların yüz ifadelerinden her şeyi anlayabiliyorum, dudak okuyabiliyorum. Gelin birlikte selamlaşalım, birlikte fotoğraf çektirelim, güzel bir hatıra kalsın...Ne dersiniz" 

Bergüzar Korel sevenlerinden rica etti! "Eğer karşılaşırsak, lütfen yanıma gelin!"

Diğer taraftan, bir kız annesi olmaya hazırlanan Korel, yaptığı bir paylaşımda duygularını şu sözlerle açıklamıştı: 

"GÜNEŞ YİNE YÜZÜNÜ GÖSTERECEK, BENDEN SANA SÖZ"

"Çok uzun cümleler yazabilirim bu yaza dair. Hayallerime dair. Hayatımdaki hiçbir mutluluğun kolay gelmediğine ama hep doğru zamanda, doğru şekilde geldiğine dair... Fakat zaman geçtikçe daha az konuşup, daha çok minnet ediyormuş insan... Kimsenin değil, sadece kendisinin bilmesi yeterli oluyormuş. Şuan bu satırları okuyup, içinde fırtınalar kopan arkadaşım, bil ki fırtına dinecek, güneş yine yüzünü gösterecek. Benden sana söz!"

Bergüzar Korel sevenlerinden rica etti! "Eğer karşılaşırsak, lütfen yanıma gelin!" ile ilgili etiketler Bergüzar Korel Halit Ergenç Sosyal Medya Instagram Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.