Baraj 33. son bölüm

Baraj 33. bölüm full izlenmek için yayında. 30 Mart akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan Baraj dizisinin son bölümünü tek parça halinde kesintisiz FOXPlay platformundan izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Feyyaz Duman’ın oynadığı Baraj dizisinin 33. son bölümü 30 Mart Salı akşamında FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Her bölümü olay yaratan ekranların fenomeni Baraj son bölüm tekrarı dizi bitiminde FOXPlay platformundan izlenebiliyor.

BARAJ 33. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Nazım’ın Nehir’in hayatını kurtarması sonunda ikisinin de duyguları hakkında dürüst olmalarına sebep olur. Bahar ise bir yandan Nehir’in başına gelenlerin sebebini saklamaya bir yandan da Nazım’ı kaybetmemeye çalışır. Fakat Azra’nın geçmişinin onu yakalaması ve Mert’in kaçırılması her şeyi karıştıracaktır.

Baraj 33. bölüm full izle
Baraj 33. bölüm

 

Tarık, Zahra ve İbrahim bir yandan Halit ve Hayriye’nin evlilik teklifi, bir yandan Meryem’in cesedi ve bir yandan da Bahar’ın onları Halil’in cinayetiyle suçlaması üzerine iyice köşeye sıkışmışlardır.

Baraj 33. son bölüm ile ilgili etiketler Baraj Baraj 33. bölüm Baraj son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.