Baraj 13.Bölüm Full izle

Baraj 13.Bölüm Full izle linki 10 Kasım tarihinde full hd kalitede tek parça reklamsız ve sansürsüz olarak Baraj son bölüm izleme seçeneği FOX Play’de.

Baraj dizisi 13.Bölümü ile 10 Kasım akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanıyor. Başrollerinde Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük’ün oynadığı Baraj dizisi son bölümünde; Nehir sonunda Nazım’ın evlenme teklifini kabul eder. Nazım buna sevinmiş olsa da mutluluğu çok uzun sürmez.

Bunun için önce Nermin’den boşanmalı ancak tüm olanları da Nehir’den gizlemelidir. Ancak Nermin boşanmayı asla istememektedir. Halil’in cesedi ortaya çıkmadığından dolayı da bir panik yaşanmaktadır.

Tam da bu esnada Meryem baraja gelerek herkesi zor durumda bırakır. Tarık ile Zahra, şantiye içerisinde kimsenin Halil’in yokluğundan şüphelenmemesi adına her şeyi yapar.

BARAJ 13.BÖLÜM İZLE

Baraj 13.Bölüm Full izle ile ilgili etiketler Baraj Baraj 13.Bölüm izle Baraj son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.