Babil 19. bölüm full izle

Babil 19. bölüm full izle! Star TV ekranlarının fenomen dizisi Babil 19. bölüm izle bağlantısı tek parça linki haberimizde...

Babil 19. bölüm full izle! Başrollerinde Halit Ergenç ile Aslı Enver’in oynadığı Babil dizisinin 19. bölümü 13 Kasım 2020 Cuma akşamında saat 20.00’da Star TV ekranlarında olacak ve Puhu TV üzerinden son bölümün tamamı izlenebilecek.

Babil son bölümünde; İrfan sonunda iyice köşeye sıkışmıştır. Egemen de Eda’yı bir an önce velayet davası konusunda ikna etmeye çalışmaktadır.

BABİL 19. BÖLÜM İZLE LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

İrfan, Deniz’in soruları karşısında iyice köşeye sıkışırken, Egemen Eda’yı velayet davasına ikna etmeye çalışıyor. Öğrendiği bir bilgi Ayşe'nin kalbini İrfan’a karşı yeniden ısıtırken, Süleyman’ın geldiği oyunla ilgili İlay’dan şüphelenmesi aralarında soğuk rüzgarlar estiriyor.

Özkan’ın güvenini kazanarak düşmanlarına karşı avantaj sağlayan İrfan, Egemen’den yediği son gol ile bitirici darbeyi vurmak için düğmeye basıyor.

BABİL 19. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

Babil 19. bölüm full izle ile ilgili etiketler Babil Babil 19. bölüm babil son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.