Ayrılıkları olay olmuştu! İsmail Balaban'ın eski nişanlısı Gamze Atakan evlilik yolunda

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban, annesiyle yaptığı telefon konuşması sonrasında nişanlısı Gamze Atakan ile yollarını ayırmıştı. Balaban'ın eski nişanlısı Gamze Atakan'ın evlilik yolunda olduğu ve nişanlandığı haberleri geldi.

Kayınvalidesi Ümmü Gülsüm Balaban ile aralarında yaşanan olumsuzlukların ardından Türkiye'de tanınmaya başlayan Gamze Atakan, İsmail Balaban ile yaşadığı ilişkisinin son bulmasının ardından tekrar nişanlandı.

İsmail Balaban'ın annesi Ümmü Gülsüm Balaban, Survivor 2021 sezonunda yarışan oğlunu arayarak, gelini Gamze Atakan hakkında çok ağır ifadeler kullanmıştı.

Ümmü Gülsüm Balaban, oğlu İsmail Balaban'ın nişanlısı Gamze Atakan ve ailesi için ''Beni yılan gibi soktular oğlum. O kız bıraktığın gibi değil'' ifadelerini kullanarak kafalarda soru işaretleri bırakmıştı.

Ayrılıkları olay olmuştu! İsmail Balaban'ın eski nişanlısı Gamze Atakan evlilik yolunda

Survivor'dan şampiyon olarak yurda geri döndükten sonra nişanlısı Gamze Atakan'dan ayrılan İsmail Balaban, çok geçmeden Survivor'daki takım arkadaşı İlayda Şeker ile aşk yaşamaya başladı.

NİŞANLANDIĞI ÖĞRENİLDİ

Yaşanan gelişmelere sessiz kalan Gamze Atakan'ın ise geçtiğimiz günlerde kendisi gibi Ziraat Mühendisi olan sevgilisiyle nişanlandığı ortaya çıktı. Gamze Atakan'ın akrabaları, nişan tarihini ve yerini sosyal medyada duyurarak herkesi beklediklerini belirtti.

Diğer taraftan Gamze Atakan'ın nişan törenine ait fotoğraflar da sosyal medyaya sızdı.

Ayrılıkları olay olmuştu! İsmail Balaban'ın eski nişanlısı Gamze Atakan evlilik yolunda - Resim : 2

GAMZE ATAKAN KİMDİR?

Gamze Atakan Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri bölümü mezunudur. Antalya Finike'de yaşan Atakan iyi derecede İngilizce bilmektedir. Atakan, bir dönem Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban ile yaşadığı aşkla gündeme gelmiştir. Uzun süre nişanlı kalan Atakan ve Balaban, 29 Temmuz 2021'de yollarını ayırmıştır.

Ayrılıkları olay olmuştu! İsmail Balaban'ın eski nişanlısı Gamze Atakan evlilik yolunda ile ilgili etiketler Nisan Survivor ismail balaban gamze atakan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.